Survivor 4: O Σειρηνάκης θα κάνει πρόταση συνεργασίας στον Ηλία Μπόγδανο για ερωτική ταινία

«Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο! Από τα πλάνα που είδα στον ΣΚΑΙ θεωρώ ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: O Σειρηνάκης θα κάνει πρόταση συνεργασίας στον Ηλία Μπόγδανο για ερωτική ταινία

Και όμως, δεν είναι απλά μια φήμη που κυκλοφόρησε, αλλά πρόκειται για πραγματικότητα! Ο Σειρηνάκης, αποκάλυψε πως με το που βγει ο Ηλίας Μπόγδανος από το Survivor 4, θα του κάνει πρόταση να γυρίσουν ερωτική ταινία με θέμα το ριάλιτι επιβίωσης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μιλώντας στην Espresso λέγοντας πως με το που γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο, θα επικοινωνήσει μαζί του. Αφορμή για να πάρει αυτή την απόφαση ήταν τα γυμνά πλάνα του τραγουδιστή.

Η αποκάλυψη του Σειρηνάκη για τον Ηλία Μπόγδανο και το Survivor

Survivor 4 Σειρηνάκης Μπόγδανος ταινία

«Δεν ξέρω πώς αυτό έφτασε στα αυτιά σας, αλλά, ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει! Από τα πλάνα που είδα στον Σκάι θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού».

«Εχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση! Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε» αποκάλυψε ο Σειρηνάκης, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες!

Διακοπές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου

Mια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να λάβει ένα μήνυμα από την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι μιλούσε για το μοντέλο, για το πόσο την θέλει, για το πόσο του λείπει. Κι εκείνη αντίστοιχα από την πρώτη μέρα έδειξε την στήριξή της και την δείχνει κατά καιρούς με διάφορες αναρτήσεις που κάνει στα social media της και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κι ενώ προβαλλόταν, λοιπόν, το μήνυμά της στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκείνη, εκείνη ακριβώς την στιγμή απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη, στην Άνδρο, Όναρ.

Το μοντέλο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί της Άνδρου κι έχει συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση μαζί.

Survivor 4 σύντροφος Ηλία Μπόγδανου

Αυτό το ήσυχο, απλό θέρετρο βρίσκεται σε εξοχική τοποθεσία και απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την Παραλία Άχλα, 24 χλμ. από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου στο κέντρο της πόλης και 26 χλμ. από τον Φάρο Τουρλίτης.

Survivor 4 Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχειο

Οι 10 ρουστίκ, κομψές εξοχικές κατοικίες διαθέτουν ξύλινα εκτεθειμένα δοκάρια και μικρές κουζίνες σε στιλ αγροικίας, καθώς και βεράντες και ανοιχτούς χώρους καθιστικού με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και τζάκια. Ορισμένες διαθέτουν 2 ή 3 υπνοδωμάτια σε 2 ορόφους.

Survivor 4 Όναρ

Να σημειωθεί πως σερβίρεται δωρεάν ελληνικό πρωινό σε εξωτερικό εστιατόριο στη σκιά των πλατάνων.

Survivor 4 Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 4 Άγιος Δομίνικος

Survivor 4 Όναρ Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος