Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα έμπαινα ευχαρίστως στις Άγριες Μέλισσες»

«Οφείλω να ανέβω ένα σκαλί στην επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα έμπαινα ευχαρίστως στις Άγριες Μέλισσες»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην Real Life και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στην τηλεόραση καθώς και στην επιθυμία του να συμμετάσχει στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό χώρισε με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, εξήγησε πως μετά από τη συμμετοχή του στο Κόκκινο Ποτάμι και την Αγγελική, θέλει να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για τις Άγριες Μέλισσες

«Μετά το ξεχωριστό «Κόκκινο Ποτάμι» και την δυνατή «Αγγελική», οφείλω να ανέβω ένα σκαλί στην επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά και όχι να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν ανήκω σε αυτούς που καίγονται, ντε και καλά, να κάνουν ντε και καλά τηλεόραση. Ό,τι ήρθε στα χέρια μου μέχρι τώρα δεν με έπεισε να πω ναι… Θέλω να σεβαστώ όσα έκανα. Για αυτό και θα πω ναι μόνο αν έρθει κάτι ιδιαίτερο.

Ιωάννης Παπαζήσης Άγριες Μέλισσες

Ευχαρίστως θα έμπαινα στις Άγριες Μέλισσες, αν μου πρότειναν έναν ρόλο, που με κέντριζε γιατί είναι μια σειρά που δικαίως την έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος, δίνοντάς της… πράσινο φως και για του χρόνου. Όλα είναι θέμα ρόλου», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες ο Αιμίλιος Χειλάκης

Πριν από λίγο καιρό, ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα μίλησε στην συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγο καιρό έκραξε δημόσια ένα γνωστό ριάλιτι, αναφέρθηκε λοιπόν στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που θα ερμηνεύσει στην αγαπημένη σειρά ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το «ναι».

«Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρων χαρακτήρα. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι.

Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά, η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή κι έχει ακροαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Μου αρέσει ότι θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Κατά καιρούς έχω πει σε διάφορους συναδέλφους που τους βλέπω ότι σας θαυμάζω που το κάνετε. Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη, στην προσπάθεια των παιδιών. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, θα έχω το θέατρο, το πρωί την τηλεόραση, αλλά στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε μια επαγγελματική πρόταση».