Στέλλα Καπεζάνου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

Επέστρεψε με μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλλα Καπεζάνου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Στέλλα Καπεζάνου παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και στο νέο της επάγγελμα.

Η συνέντευξη της Στέλλας Καπεζάνου στο Pop Up

«Ζωγραφίζω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Θαύμαζα πολύ τη μαμά μου που ζωγράφιζε, όλο το σπίτι μύριζε λάδια. Η μαμά μου μού έλεγε “ζωγραφίζεις ωραιότερα και από τον Πικάσο”. Ζωγράφιζα τους τοίχους του σχολείου, το δωμάτιό μου, τις γλάστρες, τα έπιπλα. Τη μέρα που έμαθα ότι πέρασα στη Σχολή Καλών Τεχνών πρώτη, πήδαγα μέχρι το ταβάνι.

Όταν γέννησα το γιο μου ήμουν χαρούμενη, αλλά και σοκαρισμένη, φοβόμουν. Όταν πέρασα στην Καλών Τεχνών ήμουν πιο ευτυχισμένη και από τη μέρα που γέννησα το γιο μου. Ήθελα να έχω πλήρη έλεγχο για το τι κάνει ο γιος μου, αλλά αυτό θα τον ευνουχίσει. Τον αφήνω να ανδρωθεί», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Καπεζάνου, ενώ στο Pop Up παρακολουθήσαμε μία εξίσου ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Γωγώς Τσαμπά.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Στέλλα Καπεζάνου

Από τα πιο γνωστά και πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του ’90, η ωραία Στέλλα Καπεζάνου, με καταγωγή από το Ναύπλιο, έκλεψε την παράσταση με την ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες στις πασαρέλες Ελλήνων σχεδιαστών, αλλά και σε φωτογραφίσεις και εξώφυλλα lifestyle περιοδικών.

Η Στέλλα Καπεζάνου με πείσμα και θάρρος επέστρεψε στα θρανία σπουδάζοντας ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και χάρη στο ταλέντο της πήρε υποτροφία από το ΙΚΥ για την πρώτη θέση στις εισαγωγικές εξετάσεις της ΑΣΚΤ.