Mike: Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού τραγουδάει το El Diablo με το γιουκαλίλι του

Το «εκτέλεσε» κυριολεκτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mike: Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού τραγουδάει το El Diablo με το γιουκαλίλι του

Πίσω στον σύντροφο της έχει επιστρέψει η Έλενα Τσαγκρινού, μετά την συμμετοχή της στην Eurovision και την εκπροσώπηση της Κύπρου.

Ο Mike την στήριζε από την αρχή και υπήρξε πιο υποστηρικτικός και περήφανος από ποτέ για την εξαιρετική της επίδοση στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι δυο τους αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο για αυτό και είναι αχώριστοι! Μάλιστα, ο Mike τραγούδησε το El Diablo με μια πολύ διαφορετική version, με τη συνοδεία του γιουκαλίλι του.

Η Έλενα απαθανάτισε την προσπάθεια αυτή και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό, το οποίο φυσικά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Τα βίντεο της Έλενας Τσαγκρινού με τον Mike

"Ήταν ο,τι πιο δύσκολο..."

Μετά την ανακοίνωση μέσω instagram του ράπερ Mike ότι πέρασε και περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, η σύντροφός του Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Ευτυχείτε για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια δεν έφυγε στιγμή απο κοντά του και αποκάλυψε πως έγραψαν μαζί ένα τραγούδι το ¨Πάρε με αγκαλιά" σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές τους. Ακόμη, ανέφερε πως η σχέση τους είναι πολύ ήρεμη και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία». Σοκαρισμένο το πλατό του Ευτυχείτε, τι συνέβη;