Insta Poll: Δεν κάνει για παρουσιάστρια η Έλενα Κρεμλίδου

Μετά από δική σας ψήφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Insta Poll: Δεν κάνει για παρουσιάστρια η Έλενα Κρεμλίδου

Ένα ολοκαίνουργο poll είχε δημοσιευτεί στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly αναφορικά με την Έλενα Κρεμλίδου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 είχε συζητηθεί αρκετά τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο κι έξω από αυτό, μιας και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις ήταν αρκετές.

Σε ένα παλαιότερο instapoll μας είχατε ψηφίσει πως η Έλενα διαθέτει ωραιότερο κορμί από την Ελευθερία Ελευθερίου, ωστόσο αυτή τη φορά οι περισσότεροι ψήφισαν αρνητικά για την ίδια.

Συγκεκριμένα, σας θέσαμε την ερώτηση αναφορικά με το αν θα επιθυμούσατε να την δείτε σε ρόλο παρουσιάστριας, με την πλειοψηφία του κόσμου να είναι ακράδαντα αρνητικά.

Insta Poll δεν κάνει η Έλενα Κρεμλίδου για παρουσιάστρια

«Η δουλειά της Instagrammer είναι επάγγελμα και έχει και αυτό τη δυσκολία του»

Το πρωί της Τετάρτης, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην “Στην Φωλιά των Κου Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Instagrammers.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις της αναφορικά με τα προβλήματα μιας influencer, μιας και η ενασχόληση με το Instagram θεωρείται επάγγελμα και φορολογείται.

Έλενα Κρεμίδου επάγγελμα Instagrammer

Η Μαριπόζα είπε χαρακτηριστικά: “Η δουλειά της Instagrammer δεν είναι βαριά και ανθυγιεινή, αλλά όπως κάθε επάγγελμα έχει και αυτό τη δυσκολία του. Κατακρίθηκα πολύ γιατί κάτι άλλο είπα και κάτι άλλο ειπώθηκε…

Εγώ είπα ότι όπως κάθε επάγγελμα έχει δυσκολίες, λίγες ή πολλές, έτσι και αυτό – εφόσον είναι επάγγελμα – έχει τις δυσκολίες του. Δεν τσαντίστηκα που κάποια είπαν “βαρέα και ανθυγιεινή εργασία”, αλλά δεν έπιασα το νόημα. Είπα κάτι άλλο και οι περισσότεροι διάβασαν έναν τίτλο, δεν άνοιξαν να δουν το βίντεο της συνέντευξης”, σημείωσε η Έλενα Κρεμλίδου.