Νέο πρόσωπο «φωτιά» στο δυναμικό του MEGA

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο πρόσωπο «φωτιά» στο δυναμικό του MEGA

Νέο πρόσωπο πήρε μεταγραφή για το MEGA και μάλιστα αναλαμβάνει τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας του καναλιού.

Ο λόγος για την Χρύσα Λιάρου, ενώ πριν μερικά 25ώρα ο σταθμός ανακοίνωσε πως και η Άννα Βλαβιανού εντάσσεται στο δυναμικό του!

Η ανακοίνωση του MEGA για την Χρύσα Λιάρου

NEA EΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ MEGA Η ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΡΟΥ

Η Χρύσα Λιάρου αναλαμβάνει τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας του MEGA.

Προερχόμενη από τον ALPHA, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης με τελευταία αυτή της CLIENT SERVICE DIRECTOR, η Χρύσα Λιάρου είναι ένα στέλεχος με πολυετή προϋπηρεσία στη διαφήμιση και την τηλεοπτική αγορά.

Η εμπειρία της στον κλάδο των media και οι αναμφισβήτητες ικανότητές της θα συμβάλουν καθοριστικά στη δυναμική πορεία του σταθμού.

Νέο πρόσωπο «φωτιά» στο δυναμικό του MEGA

Παραιτήθηκε από το MEGA λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου του

Τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε η συνεργασία του με το MEGA και λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου του ανακοίνωσε την παραίτηση του από το κανάλι της Συγγρού.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσολάκη, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού. «Ο Κώστας Τσολάκης αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του MEGA. Kαλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», ανέφερε η ανακοίνωση της αρχής της συνεργασίας τους στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού.

Λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου του λοιπόν με το κανάλι, ο ίδιος υπέβαλλε την παραίτησή του - όπως γράφουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν -, καθιστώντας σαφές πως διαφωνεί πολύ με τις νέες συνεργασίες που συνάπτει ο σταθμός με πρόσωπα που καταφτάνουν για να δουλέψουν πίσω απ’ τις κάμερες.

Πάει στο MEGA ο Φώτης Σεργουλόπουλος;

Μπορεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος να απέχει από την τηλεόραση, μετά το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στον Alpha, ωστόσο, όπως γράφτηκε βρισκόταν σε συζητήσεις με το STAR για να επιστρέψει και πάλι στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, θα έπαιρνε τη θέση παρουσιαστή στους Κου Κου μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο παρουσιαστής δεν πάει στο STAR αλλά συζητάει με άλλο ανταγωνιστικό κανάλι.

Όπως λοιπόν φημολογείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega, με σκοπό από τη νέα σεζόν να αναλάβει μια εκπομπή που θα είναι ακριβώς στο στιλ του.

Φώτης Σεργουλόπουλος MEGA εκπομπή

TAGS