MEGA: Πρόσωπο «σεισμός» έκανε μεταγραφή στο κανάλι

Ποια υποδέχθηκε στο δυναμικό του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: Πρόσωπο «σεισμός» έκανε μεταγραφή στο κανάλι

Ένα νέο πρόσωπο «φωτιά» καλωσόρισε ο Mega στο δυναμικό του, με το κανάλι να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος για την Άννα Βλαβιανού, η οποία μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας, αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 να παίρνει μεταγραφή στο Mega.

Η ανακοίνωση του Mega για την Άννα Βλαβιανού

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Άννα Βλαβιανού, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director.

Στέλεχος με επιτυχημένη πορεία, πολυετή πείρα και δημιουργικές ικανότητες η Άννα Βλαβιανού θα ενισχύσει περαιτέρω το δυναμικό του MEGA και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του. Ενώ, η Ελένη Μενεγάκη που πάει στο MEGA από τη νέα σεζόν, θα βρεθεί και σε άλλο project εκτός της εκπομπής της.

MEGA Άννα Βλαβιανού

Από τον ALPHA στον ANT1, και από εκεί στο MEGA

Με βάση λοιπόν πολλές και έγκυρες πηγές, η Άννα Βλαβιανού με την λήξη της συνεργασίας της με τον ANT1, οδεύει στο τμήμα επικοινωνίας του MEGA, σε υψηλόβαθμη θέση. Η είδηση αυτή έσκασε σαν βόμβα και υπάρχουν πολλοί συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις 2 πλευρές.

Συγκεκριμένα, πριν τον ΑΝΤ1 (δύο χρόνια) η Άννα Βλαβιανού βρισκόταν στον Alpha, με τον ίδιο ακριβώς ρόλο. Εκεί συνεργάστηκε πολύ στενά, και επιτυχημένα θα έλεγα, με τον Κωνσταντίνο Σούσουλα που τώρα είναι επικεφαλής προγράμματος στο MEGA. Πέραν όμως αυτού, στον ALPHA τότε είχε συνεργαστεί και με την Ελένη Μενεγάκη, που επίσης υπέγραψε στο MEGA, αλλά και με τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Ανδρέα Γεωργίου, που πήραν τον ίδιο δρόμο!

Παραιτήθηκε από το MEGA λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου του

Τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε η συνεργασία του με το MEGA και λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου του ανακοίνωσε την παραίτηση του από το κανάλι της Συγγρού.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσολάκη, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού. «Ο Κώστας Τσολάκης αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του MEGA. Kαλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», ανέφερε η ανακοίνωση της αρχής της συνεργασίας τους στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού.

Λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου του λοιπόν με το κανάλι, ο ίδιος υπέβαλλε την παραίτησή του - όπως γράφουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν -, καθιστώντας σαφές πως διαφωνεί πολύ με τις νέες συνεργασίες που συνάπτει ο σταθμός με πρόσωπα που καταφτάνουν για να δουλέψουν πίσω απ’ τις κάμερες.