Αργύρης Πανταζάρας: «Όλα αυτά που έγιναν με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο»

Η απολαυστική συνέντευξή του στο Πάμε Δανάη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αργύρης Πανταζάρας: «Όλα αυτά που έγιναν με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα στο Πάμε Δανάη

«Καινούργια διαδρομή η ταινία για μένα. Άλλο θέατρο άλλο το σινεμά. Εκεί, για κάτι άγνωστο, προετοιμάστηκα ακόμα καλύτερα. Παράτησα το θέατρο, άλλαξα σώμα, άλλαξα κούρεμα. Πήρα δύο μηχανές, έμαθα να οδηγάω στο χώμα και στην πόλη. Δεν είχα μηχανή. Γνώρισα πρωταθλητές. Πήγα στο εξωτερικό, έκανε σεμινάρια. Ήταν μια μεγάλη διαδρομή.

Είχε μεγάλη προετοιμασία. Αλλά έλειπε η πραγματική διαδρομή προς τον δικό μου πατέρα, προς τις δικές μου ρίζες. Δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος ηθοποιός, καλύτερος ερμηνευτής αν δεν έχεις την προσωπική σου διαδρομή. Το να προσεγγίζεις έναν άνθρωπο και να του λες δεν μου χρωστάς και σε αγαπώ έτσι όπως είσαι είναι η διαδρομή.

Δεν μου έχει τύχει. Όλα αυτά, με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο. Γιατί πρεσβεύεις και εσύ ένα τέτοιο στοιχείο. Είμαστε σε μια όμορφη εποχή που αλλάζει συνειδητά το πράγμα. Παίρνουμε τα μέτρα μας και ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. Ας επενδύσουμε στο φως και στην υγεία. Να τεθεί στο τραπέζι ότι καλλιτέχνης δεν γίνεσαι επειδή είσαι παράξενος. Αν κάποιος αγαπά τον άνθρωπο δεν θα είχε ποτέ τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

"Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης"

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή του κόπους του μέχρι να καταφέρει να γίνει ηθοποιός αλλά και τι έχει αναθεωρήσει.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δουλειά του: «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά.»!

Και τόνισε: «Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή. Δείτε που τσακώσαμε τον ηθοποιό με γνωστή παρουσία δίπλα του.

Όταν πήγαμε στις Κάννες, έλειπαν όλοι, εμείς ήμασταν οι “αστέρες”. Πήγαμε όλο σαν παρέα και ήμασταν περήφανοι. Το ζήσαμε.»!

αργύρης πανταζάρας

Και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη” Θα ήθελα να πάω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις.»!