Happy Day: Τεχνικό πρόβλημα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

«Παρακαλώ τις κυρίες που μας αγαπούν και ξέρουν να ξεματιάζουν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Τεχνικό πρόβλημα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

Με δυσκολίες ξεκίνησε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λόγω τεχνικών προβλημάτων που είχαν στο Happy Day. 20 λεπτά πριν τις 9, πήγαν σε διαφημίσεις και όταν επανήλθαν δεν υπήρχε ήχος με αποτέλεσμα να πέσουν άμεσα ξανά διαφημίσεις.

Όταν η εκπομπή ξεκίνησα κανονικά, αυτή την φορά χωρίς προβλήματα η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, αποκαλύπτοντας τι έγινε και έπεσαν δυο διαφημίσεις.

Η αναφορά της Τσιμτσιλή στα τεχνικά προβλήματα του Happy Day

«Παρακαλώ τις κυρίες που μας αγαπούν και ξέρουν να ξεματιάζουν, με όποιο τρόπο γνωρίζουν να διώχνουν το κακό μάτι, να το κάνουν. Είχαμε ένα ζήτημα με τον ήχο μας. Όλα αποκαταστάθηκαν. Ευχαριστούμε και τους τεχνικούς μας που κατευθείαν έπεσαν πάνω. Απλά ρίξαμε δυο διαφημιστικά διαλλείματα μαζί. Αλλά αυτό ξέρετε τι σημαίνει; Θα πάμε σχεδόν μια ώρα χωρίς διαφημίσεις».

Συγκίνησε στο πλατό του Happy Day η Τσιμτσιλή

Μπορεί ο μήνας να ξεκίνησε με τα γενέθλια της κόρης της αλλά έκλεισε με τα γενέθλια τα δικά της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 31/5 έκλεισε τα 39 και οι συνεργάτες της στο Happy Day της ετοίμασαν μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα λοιπόν, η παρουσιάστρια δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς της πρόσφερε ένα μεγάλο μπουκέτο με λουλούδια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως μίλησε ήδη τηλεφωνικά με τη μητέρα της, ενώ έκανε βίντεο-κλήση με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συγκινήθηκε έντονα, όταν στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες των τριών παιδιών της, αλλά και τη φωνή του γιου της που θέλησε να της ευχηθεί.

Η έκπληξη στο Happy Day για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή