Αγγελική: «Στα γυρίσματα της σειράς με πάτησε άλογο»

Άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: «Στα γυρίσματα της σειράς με πάτησε άλογο»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πρωταγωνιστής της σειράς, Αγγελική. Στα γυρίσματα άλογο την ώρα που γυρνούσαν το επεισόδιο, τον πάτησε άλογο.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Δαβίλα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Έτυχε στα γυρίσματα της “Αγγελικής” να είμαι εγώ, δίπλα μου ο Χρυσοστόμου, δυο άλογα. Πάνω στα άλογα ήταν στο ένα η Νάντια Μπουλέ και στο άλλο η Μαριέλα Ντουμπού. Κάποια στιγμή το ένα άλογο με κοιτάει, φτερνίζεται, με κάνει λούτσα από πάνω μέχρι κάτω, χάλια, γυρνάω δίπλα μου και τον Χρυσοστόμου δεν τον έχει αγγίξει τίποτα. Την επόμενη μέρα, με πάτησε κιόλας το άλογο». Έτσι θα αποκαλυφθεί σε όλους η αλήθεια για την Αγγελική.

Αγγελική alpha

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Αγγελική

Με μια τραγική αλήθεια θα έρθει αντιμέτωπη η Σοφία στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική. Η Τζένη, που ήδη γνωρίζει πως ο Παύλος βίασε την Αγγελική, θα της μιλήσει...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από εκείνη τη στιγμή που η Αγγελική άνοιξε την καρδιά της στην Τζένη και της είπε για τον βιασμό που βίωσε σε νεαρή ηλικία. Κατά τη μαρτυρία της μάλιστα δεν παρέλειψε να της αναφέρει πως οι θύτες ήταν πολλοί και ήταν οι... Αργυροί.

Η Τζένη, μετά το αρχικό σοκ, τάχθηκε στο πλευρό της άτυχης κοπέλας και της υποσχέθηκε να πάρουν μαζί την εκδίκηση που τόσο απελπισμένα ζητάει. Ομως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη εκείνη στιγμή, η Τζένη θα φροντίσει το τόσο καλά κρυμμένο μυστικό των Αργυρών να γίνει γνωστό παντού.

Πρώτα όμως θα μιλήσει στους πιο κοντινούς ανθρώπους, εκείνους που συναναστρέφονται τα αδέλφια Αργυρού στενά. Πρώτος της στόχος η Σοφία, που μπορεί να έχει βγάλει από τη ζωή της τον Παύλο, όμως θα πρέπει, σύμφωνα πάντα με εκείνη, να ξέρει τι είχε κάνει ο πατέρας των παιδιών της. Ενώ, ο Στέφανος υποψιάζεται την Αγγελική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει.

Αγγελική Σοφία Παύλος βιαστής

Η σύζυγος του Παύλου δεν θα υποδεχτεί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τζένη. Εκτός του ότι την τελευταία φορά που μίλησαν είχαν διαπληκτιστεί έντονα, η Σοφία είναι πεσμένη ψυχολογικά λόγω του Αντρέα. Θεωρεί πως αυτός ο άντρας, με τον οποίο έχουν έρθει κοντά τελευταία, κάτι της κρύβει.

Παρ’ όλα αυτά, όταν δει τόσο ταραγμένη την Τζένη, θα τη βάλει μέσα στο σπίτι της για να την ακούσει. «Δυστυχώς δεν υπάρχει ωραίος τρόπος για να σου το πω αυτό Σοφία! Αλλά πρέπει να ξέρεις, σου αξίζει να ξέρεις…», ξεκινάει η Τζένη να λέει και θα συνεχίσει: «Η Αγγελική, όταν ήταν μικρή, βιάστηκε από τον Παύλο, τον Νικόλα και τον Δημήτρη. Μου το είπε η ίδια... Εχει έρθει για να πάρει την εκδίκησή της και δεν θα σταματήσει αν δεν το κάνει», θα της αποκαλύψει με τρεμάμενη φωνή, ενώ η Σοφία απέναντί της θα χάσει την ψυχραιμία της και θα ξεσπάσει σε κλάματα.

«Ο Παύλος; Βιαστής;», θα πει μόνο και η φωνή της θα σπάσει. Το γεγονός αυτό θα την κάνει να ξεκόψει μαζί του οριστικά, ενώ όταν λίγο αργότερα ο Παύλος βρεθεί αντιμέτωπος μαζί της, θα δει απέναντί του μια άλλη Σοφία. Ενα αγρίμι μέσα σε ένα κλουβί που δεν θέλει να προκαλέσει. Φυσικά και θα καταλάβει πως η Τζένη έχει ανοίξει το στόμα της, όμως πλέον θα είναι αργά για να ζητήσει παραπάνω εξηγήσεις. Ποια ωστόσο πρόκειται να τα ξανά βρει με τον Μιχάλη;

Αντίθετα, η Σοφία με τη σειρά της θα προσπαθήσει να ζητήσει εξηγήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες για τον βιασμό, από τον Νικόλα, προκειμένου έτσι να επιβεβαιώσει τα λόγια της Τζένης. Η απάντησή του δεν θα της αρέσει...

Ο Αντρέας προσπαθεί να τα βρει ξανά με τη Σοφία

Αγγελική Σοφία αποκλειστικό

Οταν η Ιωάννα και ο Αποστόλης πριν καιρό είχαν δει τυχαία στον δρόμο τον Αντρέα με μια γυναίκα, το είπαν στη Σοφία για να την προφυλάξουν. Εκείνος όμως στα επόμενα επεισόδια θα εξηγηθεί, λέγοντάς της πως ήταν η πρώην του που επέστρεψε.

Θα τη διαβεβαιώσει πως η ιστορία αυτή έχει τελειώσει και το μέλλον του είναι μαζί της, όμως η Σοφία θα αρχίσει να αμφισβητεί τις προθέσεις του και κυρίως τη σχέση τους. Η στενοχώρια θα την καταβάλλει και θα αρχίσει να κάνει αρνητικές σκέψεις. Σε σημείο που η αδελφή της θα ζητήσει από τον Αντρέα να συναντηθούν για να μάθει τι σκέφτεται.

Ο Αντρέας θα της εξομολογηθεί την αγάπη του για τη Σοφία και πως η συνάντηση με την πρώην του ήταν για καθαρά τυπικούς λόγους. Η Ιωάννα δείχνει να τον πιστεύει, γι’ αυτό αποφασίζει να τον βοηθήσει να τη συναντήσει. Ομως και πάλι θα υπάρξει μεταξύ τους ένταση που δεν θα οδηγήσει πουθενά.