Ιωάννα Μαλέσκου: Πέταξε σπόντα στον Τζέιμς και στην σημερινή εκπομπή Love It

«Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Πέταξε σπόντα στον Τζέιμς και στην σημερινή εκπομπή Love It

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να μην έκανε καμία δήλωση σχετικά με τα σχόλια που έχουν ακουστεί από εκπομπές και social media για την χθεσινή της ένταση με τον Τζέιμς Καφετζή στο πλατό του Love It, ωστόσο σήμερα αναφέρθηκε στο γεγονός με έμμεσο τρόπο.

Με αφορμή λοιπόν συζήτηση με τους συνεργάτες της για τη δήλωση του Κωστή Μαραβέγια πως στο παρελθόν έκανε φωνητικά στην Καλομοίρα σε συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Ηρώδειο, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πάντοτε έτσι ήμουν… Μέσα σε όλο αυτό με το πόσο φτασμένος και καταξιωμένος είναι κάποιος, είπε χαρακτηριστικά και με βρήκε σύμφωνη, πως το πιο σημαντικό ό,τι και αν κάνουμε είναι να παραμένουμε ταπεινοί.

Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας ή της επιτυχίας μας. Και αυτό ας το κρατήσουμε όλοι και όλες καλά στο μυαλό μας, γιατί όλα είναι τόσο ευμετάβλητα και αλλάζουν σε μια στιγμή, που καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην έχουμε μια απότομη μετάβαση και προσγείωση».

Τι συνέβη όταν έφυγε από το love it ο Τζέιμς κι έπεσαν διαφημίσεις

Για να τα πάρουμε από την αρχή, όταν αποχώρησε ο Τζέιμς ενημερώθηκε από φίλους και γνωστούς πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν τόσο αντικειμενική μαζί του κι έκανε μια ανάρτηση στο instagram. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, ο Τζέιμς δεν ήθελε να παρευρεθεί στο love it αλλά αναγκάστηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού. Βλέπετε είναι κανόνας πως φεύγοντας από το Survivor θα κάνεις ένα πέρασμα από την Ιωάννα Μαλέσκου. Έτσι πήγε.

Δεν ήθελε να βρίσκεται το τονίζουμε. Μπορεί μπροστά στις κάμερες την ώρα που σηκώθηκε να φύγει από τον καναπέ να έδειχνε χαμογελαστός αλλά από πίσω... έτρεμε μάλλον από τον εκνευρισμό του.

Με την Ιωάννα δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Εκείνη ότι ήθελε να πει το είπε στον αέρα της εκπομπής κι αυτός δεν την πλησίασε καν. Αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες αποχώρησε από τον σταθμό.

Το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα... άγνωστον. Πάντως ο ΣΚΑΙ τον ήθελε για εκπομπή με τον Μπάρτζη, αλλά μετά από αυτό κανείς δεν ξέρει πως θα προχωρήσει...