Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί το αντίο του «Γιάννου» λίγο μετά το καθηλωτικό φινάλε της σειράς

«Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 2 χρόνια!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί το αντίο του «Γιάννου» λίγο μετά το καθηλωτικό φινάλε της σειράς

Λίγο μετά το καθηλωτικό τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος συγκίνησε με το αντίο του στο αγαπημένο σίριαλ.

Ο τηλεοπτικός Γιάννος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και η αποχώρηση του από την σειρά προκάλεσε αρκετή θλίψη. Ο ίδιος λοιπόν θέλησε να αποχαιρετήσει την σειρά με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Ήρθε το τέλος για τον κ.Γιάννο Σεβαστό!

Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 2 χρόνια!
Τεράστια συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη που έγινα αυτός ο ήρωας που αγαπήσατε κι υποστηρίξατε τόσο πολύ!

Μεγάλο ευχαριστώ στους σκηνοθέτες μας @lefteris_charitos , @spirosmichalo και @patronisss για την καθοδήγηση και τις συμβουλές τους!

Μεγάλο ευχαριστώ στους αυτουργούς αυτής της ιστορίας @melinatsampani , Petros Kalkovalis και την υπέροχη ομάδα τους @vasiakaritinou και @tsmpanis.thomas που δημιούργησαν αυτόν τον υπέροχο ρόλο!

Μεγαλό ευχαριστώ στην υπέροχη κ. Ντίνα Κάσσου για τα καλά της λόγια και την υποστήριξη της!Μεγάλο ευχαριστώ στην casting director μας @mirandarostandi για την υπομονή της και το κουράγιο που μου έδινε από την αρχή των casting!Τα καταφέραμε Θεία"!

Μεγάλο ευχαριστώ στον Αντ1 και σ'εσάς που με πιστέψατε χωρίς να με γνωρίζετε @theanokyriaki , George Pofantis και @alex_balasinos!Μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. 2 συνεργεία .Κάμερες, κοστούμια, μακιγιάζ, μαλλιά, παραγωγή. ΌΛΟΙ τους εκεί, βασικός πυλώνας των Άγριων Μελισσών!

Μεγάλο ευχαριστώ στον παραγωγό μας κ. Καραγιάννη για την ευκαιρία που μου έδωσε!

Τέλος ένα Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συναδέλφους μου. Τα υπέροχα Μελισσόπουλα! Χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα!

Αυτά...Εις το επανιδείν
Εις τα επόμενα....

Υγ Έρχεται 3ος κύκλος συγκλονιστικός!
Το νου σας!»

Το μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου για το φινάλε της σειράς από την παραλία

Η Κατερίνα Διδασκάλου με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό και να το ευχαριστήσει για την αγάπη που έδειξε στην αγαπημένη σειρά.

Η ηθοποιός απολαμβάνει για λίγες ακόμα μέρες τις διακοπές της μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς έχει υποχρεώσεις στο θέατρο.

«Σήμερα κλείνει ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών. Των Άγριων Μελισσών που γι’ ακόμα μια χρονιά τον κρατήσατε στην κορυφή της καρδιά σας και της τηλεθέασης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Εγώ θα δω το τελευταίο επεισόδιο σήμερα λίγο πιο… εξοχικά, γεμίζω μπαταρίες για οκτώ με εννιά μέρες, επιστρέφοντας στην Αθήνα για να συνεχίσω τον δέκατο κύκλο του έργου “Η πόρνη από πάνω”», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός από την παραλία, ενώ το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.