Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου»

Το σχόλιό της για τον on air καυγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει το σκηνικό που έλαβε χώρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, παίρνοντας το μέρος της παρουσιάστριας.

Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως το όλο σκηνικό της θύμισε την ατάκα που είχε πει ο Μάρκος Σεφερλής στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη μετακίνησή του στον ΑΝΤ1, ενώ ξεκαθάρισε πως αισθάνθηκε άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Κατερίνα Καινούργιου

«Εγώ αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας που όλο αυτό το πράγμα διαδραματίστηκε μπροστά της. Βρέθηκε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε και ο Γρηγόρης, γιατί αν ισχύει ότι κάνει τις συζητήσεις που κάνει με κάποιο άλλο κανάλι, αυτή τη στιγμή είναι στην παρέα του Ευτυχείτε που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ήταν ένα απότομο υπονοούμενο ότι εσύ παίρνεις το μέρος του ΣΚΑΪ γιατί εκεί θα είναι το σπιτάκι σου του χρόνου, αυτό του είπε. Μου θυμίζει την περίπτωση Σεφερλή – Ουγγαρέζου

Είναι Ιούνιος, ο μήνας των διαπραγματεύσεων, των μεταγραφών, των μετακινήσεων, αλλά καλό θα είναι να κρατάμε αγάπη, ευγένεια. Επειδή όλοι ξέρουμε τι θα κάνουμε του χρόνου, καλό είναι μέχρι το τέλος του μήνα να είμαστε ήρεμοι, κόσμιοι και γλυκείς», πρόσθεσε στο τέλος η Ναταλία Γερμανού.

Γιώργος Λιάγκας: Η σπόντα του στην Γερμανού - «Σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ναταλία Γερμανού παρακολουθούσε το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έσπευσε να της στείλει στον αέρα τα φιλιά της.

Φυσικά, όλη η ομάδα έστειλε τα χαιρετίσματα στην αγαπημένη παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα στο μεταξύ να προχωρά σε μια ατάκα φωτιά, σαν κι αυτή που είχε πει στην Φαίη Σκορδά.

Εκτός λοιπόν από τα χαιρετίσματα του, ο παρουσιαστής δήλωσε πως θέλει να στείλει στην Ναταλία Γερμανού και το Δημήτρη Ουγγαρέζο, προκαλώντας μια έντονη αμηχανία στο πλατό.

“Εκτός από φιλιά, εγώ σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Μα μου δίνετε πάσα, να μην την πάρω και εγώ;”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά: “Αυτό ήταν το τελευταίο σας. Από εδώ και πέρα θα λαμβάνεται και οι δύο τις απαντήσεις σας”.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να πολιορκεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν της εκπομπής της.

Γιώργος Λιάγκας σπόντα για Ουγγαρέζο σε Γερμανού