Έλενα Παπαρίζου: Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

Υπέροχη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε ένα σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ανδρέα Καψάλη από μία εξόρμηση που έκαναν στον Λούσιο Ποταμό.

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει την αλλαγή. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό η Έλενα Παπαρίζου είχε ταξιδέψει στο Μουζάκι μαζί με τη Δέσποινα Βανδή για τα γυρίσματα του My Greece και περιέγραψε αρκετά πράγματα από την παιδική της ηλικία.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη

«Ξεκινήσαμε και φέτος τα ποτάμια. Εδώ, στο Λούσιο Ποταμό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αφοπλιστική απάντηση της Παπαρίζου για το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της στην εμφάνιση στην Eurovision

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας αποκαλύψεις για την ζωή της. Ενώ, απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πως νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας . Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι “τι παίζει ρόλο στη ζωή μας;”. “Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;” Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη», ανέφερε.

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε για τον μουσικό διαγωνισμό, ενώ συνέχισε λέγοντας πω είχε δεύτερες σκέψεις για το "My number one". «Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».