Μελίνα Ασλανίδου: Συγκινούν τα λόγια της για την μητέρα της - «Σε ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες»

«Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελίνα Ασλανίδου: Συγκινούν τα λόγια της για την μητέρα της - «Σε ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες»

Σε μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου για την μητέρα της, με την ίδια να μιλάει με τα πιο όμορφα λόγια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που είναι ξανά ερωτευμένη, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένεια της και ειδικότερα στην μητέρα της. Μαμά και κόρη λοιπόν απόλαυσαν τη θέα στη θάλασσα και απαθανάτισαν την γλυκιά αυτή στιγμή.

Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, συνοδευόμενο από μια συγκινητική λεζάντα.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

«Στιγμές ευλογημένες … Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, το φέρει μέσα της 9 μήνες, το φροντίζει, το προστατεύει, του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση, εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της.

Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δική μου μανούλα. Σε ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα! Εσύ ξέρεις πώς να μετασχηματίζεις, είσαι καλή αρχηγός, είσαι αληθινή ηρωίδα, πηγή ζωής και χαράς, αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα να ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα, να υλοποιείς και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής! Σ' ευχαριστώ (η γιορτή της μάνας είναι κάθε μέρα)».

Μελίνα Ασλανίδου συγκινούν τα λόγια της για την μητέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του αδερφού της

Συγκίνησε με την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο η Μελίνα Ασλανίδου, με αφορμή τον θάνατο του αδερφού της, πριν 21 χρόνια.

Σήμερα είναι μια αρκετά ιδιαίτερη ημέρα τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της, καθώς πριν 21 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της Ανέστης σε ηλικία 20 ετών.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που ρωτήθηκε πρόσφατα και για τον χωρισμό της, προχώρησε λοιπόν σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συγκεκριμένα μια φωτογραφία του αδερφού της.

«Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου».

Μελίνα Ασλανίδου η συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του αδερφού της

Στο μεταξύ, η Μελίνα Ασλανίδου είχε αναφερθεί στο παρελθόν για το λυπητερό αυτό γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα.

Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…”