Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι το πρόσωπο του υδραυλικού, που ντρεπόταν να μου πει ότι...»

Απίστευτη αποκάλυψη στο πλατό του Happy Day! «Αισθάνθηκα τρομερή ντροπή, πήγα αμέσως να..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι το πρόσωπο του υδραυλικού, που ντρεπόταν να μου πει ότι...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day, κάνοντας γνωστό ένα περιστατικό μέσα στο σπίτι της που την έκανε να νιώσει ντροπή. Η εξομολόγηση της μάλιστα, έκανε τους συνεργάτες της να "λιώσουν" από τα γέλια.

Αφορμή για την αποκάλυψη της, στάθηκε η Μπέσυ Μάλφα, η οποία ανέφερε στις κάμερες πως αν είχε την διαχείριση των χρημάτων, θα ξεχνούσε να τους πληρώσει.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Δεν θα ξεχάσω, μια φορά πριν χρόνια, είχαμε χαμηλή ροή στο νερό. Φωνάζω έναν υδραυλικό, έρχεται ο άνθρωπος μέσα στη ντροπή, πολύ γλυκός και μου λέει: “Κυρία Σταματίνα, σας έχουν βάλει ένα μηχάνημα που μειώνει τη ροή, γιατί δεν έχετε πληρώσει”. Λέω “τι, δεν έχουμε πληρώνει;”.

Και τελικά είχε παραπέσει ένας λογαριασμός, δεν είχε πληρωθεί… Αισθάνθηκα τρομερή ντροπή, πήγα αμέσως να το τακτοποιήσω, αλλά δεν σε αφήνουν ποτέ χωρίς νερό. Θυμάμαι το πρόσωπο του υδραυλικού, που ντρεπόταν να μου το πει», αποκάλυψε, μετά την ανακοίνωση της πως ο κορωνοϊός "χτύπησε" την εκπομπή τους.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις φήμες πως αλλάζει ώρα το Happy Day

Πολλές ήταν οι φήμες το Σαββατοκύριακο πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή Happy Day αλλάζουν ώρα προβολής στον ALPHA, καθώς δημοσίευμα θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να φεύγει από το OPEN και να πηγαίνει στο ίδιο κανάλι μαζί της και να παίρνει την πρωινή ζώνη.

Το πρωί της Δευτέρας 7/6 λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στις φήμες αυτές μέσα από την εκπομπή με αφορμή μια ατάκα του Κώστα Φραγκολιά που είπε «Κάτι διάβασα το Σαββατοκύριακο ότι θα ξεκινάμε 7:30».

Η απάντηση λοιπόν της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν: «Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι ένα, στις 8 νταν. Και εγώ βιολογικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ούτε ένα λεπτό νωρίτερα, με τρία παιδιά. Οκτώ η ώρα είναι το ραντεβού του Happy Day».