Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντησή του στον ΣΚΑΪ - «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές...»

Ενοχλημένος μετά τις αποκαλύψεις του για την παρουσίαση του Big Brother

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντησή του στον ΣΚΑΪ - «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές...»

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την ανακοίνωση του Γιώργου Τσαλίκη για την παρουσίαση του Big Brother, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και εξήγησε για ακόμα μία φορά πως έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ ήδη από τις 15 Απριλίου.

«Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι», ανέφερε το γραφείο τύπου του καναλιού, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother

«Η ισχύς του συμβολαίου είναι από τις 15 Απριλίου. Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου. Χτες ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία. Δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές γιατί σήμερα άκουσα διάφορα.

Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω για ποιον λόγο ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία. Μου άρεσε να δώσω το στίγμα μου.

Δεν φαντάζομαι εκπομπές. Έχω ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και είναι ξεκάθαρο και σαφές. Βέβαια όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου στο αερόδρομιο με ενημέρωσε για κάποια πράγματα. Δεν το παίζω άνετος. Ξαφνιάστηκα. Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο τον χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι και όταν έρθει η ώρα θα μάθετε αυτά που πρέπει να μάθετε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώρος Τσαλίκης.

To «καρφί» του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother

«Έχω πάρει πολλή αγάπη και από τους δυο μου γονείς, οι οποίοι χώρισαν. Είχα πολλή αδυναμία στον πατέρα μου. Η μητέρα μου εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος στον αδερφό μου. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Νόμιζα ότι είχα πάει διακοπές. Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου δυο με τρία χρόνια. Είχε εξαφανιστεί από τη ζωή μου.

Κάτι άλλο που με στιγμάτισε είναι ότι έβλεπα την μαμά μου με την "κοιλιά στο στόμα" να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάτι που έχει σημαδέψει ήταν όταν πηγαίναμε να πάρουμε το λεωφορείο και την λυπόταν ο οδηγός και την επέτρεπε την είσοδο παρόλο που δεν ήταν η στάση εκεί. Μετά από τα τρία χρόνια ο πατέρας μου εμφανίστηκε και ήμουν 8 χρόνων και δεν τον ρώτησα ποτέ τι έγινε, ήθελα απλά να είμαι στην αγκαλιά του», είπε μεταξύ άλλων παίκτρια του Survivor 4, που αποχώρησε από το παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης.

Με αφορμή λοιπόν την εξομολόγηση της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε τις εξομολογήσεις που έκαναν οι παίκτες του Big Brother και παρόλο που είχαν συγκινήσει, τους έκραξε άσχημα.

«Πάρα πολύ ωραία εξομολόγηση. Γίνανε κάτι τέτοια στο Big Brother και γέλαγα. Δεν είχαν τρόπο να το δείξουν. Εξομολόγηση-μονορούφι. Δεν είναι προϊόν μοντάζ. Την άφησαν μόνη της και τα είπε. Εγώ προσωπικά χθες συγκινήθηκα αλλά ρωτάω... Γιατί δεν το παίξανε όταν το γυρίσανε και το παίξανε τώρα;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε φορά που σχολιάζει το Survivor 4, δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όλα όπως έχουν.