Νέες αιχμές του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου - «Απεχθάνομαι τη μικρότητα...»

«Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέες αιχμές του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου - «Απεχθάνομαι τη μικρότητα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου έκανε το πρωί της Τρίτης ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει καθώς και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Σοφία Μουτίδου.

Ο Χάρης Ρώμας δε θέλησε να αποκαλύψει το κανάλι στο οποίο θα πάει η σειρά του, ενώ για την Σοφία Μουτίδου ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσουν οι μικρότητες και δε θέλει να ασχοληθεί άλλο με το θέμα.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου

«Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το πω. Δεν σου φτάνει ο λόγος μου; Θα γίνει επειδή είναι ωραίο. Γιατί το θέλουμε και γιατί μπορώ», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις πρόσφατες αιχμές που άφησε για εκείνον η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτης. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, αλλά εγώ την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

«Οι παραβατικές συμπεριφορές και η κατάχρηση εξουσίας με βρίσκουν πάντα αντίθετο»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy και την Μαρία Ανδρέου και μίλησε για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιό αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης του, «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιήση, με τον ίδιο πριν λίγο καιρό να αποκαλύπτει το δικό του περιστατικό.

Τι έχετε να πείτε για όλα όσα ήρθαν στην επιφάνεια μέσα από το κίνημα #MeToo;

«Ότι οι παραβατικές συμπεριφορές και η κατάχρηση εξουσίας με βρίσκουν πάντα αντίθετο, γιατί εγώ εχω μάθει να αγαπώ τους ανθρώπυς. Στη ζωή μου αυτό που πρεσβεύω είναι ότι όποιος αγαπάει και του έχει δώσει ο θεός δύναμη δεν εκμεταλλεύεται τους συνανθρώπους του, αλλά τους προστατεύει. Η δύναμη στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου βρίσκεται στην προστασία και όχι στην εκμετάλλευση».

Αναφορικά με την θεατρική παράσταση, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως: «Την κωμωδία αυτή των Τσιφόρου – Βασιλειάδη την αγαπούσα από μικρό παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν 10 χρονών αγοράκι και, επειδή είχε τρομερές ατάκες και ευχάριστη δομή και ήταν μια εύθυμη ιστορία, μου άρεσε πολύ. Πρώτα την είχα διαβάσει ως ευθυγράφημα και έπειτα την είχα δει ως ταινία με τα μεγάλα θηρία του κινηματογράφου».

undefined