Survivor 4: Το βίντεο με τον Μπάρτζη και τον Καφετζή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Είναι αχώριστοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Το βίντεο με τον Μπάρτζη και τον Καφετζή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αχώριστοι είναι πλέον ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής μετά το Survivor 4, με τα δύο παιδιά να κέρδισαν από αυτό το παιχνίδι όχι χρήματα, αλλά μια ξεχωριστή φιλία.

Οι δυο τους κατάφεραν να συζητηθούν αρκετά τόσο όσο βρίσκονταν μέσα στο ριάλιτι, όσο κι έξω από αυτό, με τον φακό να τους ακολουθεί σε κάθε έξοδο τους.

Στο μεταξύ, τόσο ο Νίκος όσο και ο Τζέιμς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την ζωή τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε ως συνήθως να τρολάρει τον κολλητό του αλλά αυτή τη φορά για... τια τα κιλά του και δημοσίευσε έτσι στον λογαριασμό του ένα βίντεο στο οποίο ο Τζέιμς κάνει βραδινό jogging και προπονείται μέσα στο δρόμο.

Ο Νίκος μάλιστα καθ' όλη την διάρκεια του φώναζε χιουμοριστικά: “Χοντρέ τρέχα, πάμε James…”.

Το βίντεο με τον Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή

Κίνηση ανθρωπιάς από Τζέιμς - Άννα Μαρία - Μπάρτζη

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη μαζί με τους φίλους της από το Survivor 4, Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή καθώς οι τρεις τους αποφάσισαν να γίνουν δότες μυελού των οστών και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Μπορεί ο Τζέιμς να βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος από εχθές με την επεισοδιακή συνέντευξή του στο Love it, ωστόσο την ίδια στιγμή αποφάσισε να κάνει μία πολύ όμορφη πράξη.

«Όσο διαρκεί αυτό το story τόσο διαρκεί και η διαδικασία για να σώσεις μια ζωή. Γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών», έγραψε στο story που ανέβασε στο Instagram ο Τζέιμς.

«Σήμερα ξόδεψα 3 λεπτά από τον χρόνο μου για να γίνω εθελοντής δότης μυελού των οστών. 3 λεπτά ίσως σώσουν μία ζωή», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Νίκος Μπάρτζης Άννα Μαρία Τζέιμς Καφετζής