Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Αποκάλυψε τις «παρενέργειες» που προέκυψαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους και τις «παρενέργειες» που έχουν προκύψει.

Η αγαπημένη ηθοποιός που μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιο της, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να ενημερώσει το κοινό της πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού ενώ αποκάλυψε και ποιες παρενέργειες έτσι.

Το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη

«Παρενέργειες μετά το εμβόλιο. Πείνα. Πολύ πείνα. Πιστεύεις είναι κακό που πεινάω; Έχω φάει τα πάντα. Κάτι μου έκαναν σίγουρα.»

«Έχω πολλές προτάσεις για την επόμενη σεζόν»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό «Εγώ». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το τέλος της σειράς «Το Σόι Σου» καθώς και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει για την επόμενη σεζόν.

Η Βάσω Λασκαράκη που πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει ένα δεύτερο παιδί, μίλησε και το ελληνικό #MeToo.

Πώς αντέδρασες στο ελληνικό #MeToo;

Είχα ακούσει πράγματα. Φήμες υπήρχαν, αλλά το κατά πόσο ήταν φήμες ή σοβαρά ποινικά αδικήματα δεν το γνώριζα. Προσωπική εμπειρία δεν είχα, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ δεν έζησα κάτι αντίστοιχο. Ίσως, νεότερη, ως νέα ηθοποιός, να είχα υποστεί κάποια πίεση χρόνου ή να είχα δεχθεί κάποιες υποδείξεις, αλλά όχι κάποια παραβατική συμπεριφορά.

Σου έχει μείνει κάποια πικρία που δεν συνεχίστηκε Το σόι σου;

Όχι, καμία πικρία. Ήταν μια πενταετή σειρά που ολοκληρώθηκε, ούτε κόπηκε, ούτε σταμάτησε. Μετά από πέντε χρόνια και 300 επεισόδια, ολοκλήρωσε έναν κύκλο και το κανάλι θεώρησε ότι πρέπει να μπει τελεία πάνω στο πικ της, γιατί σαν σειρά πήγαινε ακόμα πάρα πολύ καλά.

Βάσω Λασκαράκη τηλεόραση

Θεωρώ ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά αυτό είναι θέμα του καναλιού και των σεναριογράφων. Όμως, δεν μου έχει μείνει καμία πικρία, μόνο νοσταλγία, όταν σκέφτομαι κάποιες φορές πόσο ωραία ταιριάξαμε οι 18 άνθρωποι που δουλεύαμε μαζί και πόσο ωραία έχουμε περάσει, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Την επόμενη σεζόν θα σε δούμε κάπου;

Είμαι σε συζητήσεις, Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Προς το παρόν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις που κάνω, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.