Masterchef 5 - Μαρία Λαζαρίδου: «Δεν το φοράω για να αρέσει σε κάποιον άλλον»

Η απάντηση για το πολυσυζητημένο σκουλαρίκι στην μύτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Μαρία Λαζαρίδου: «Δεν το φοράω για να αρέσει σε κάποιον άλλον»

Μπορεί πλέον να είναι απούσα από το Masterchef 5, ωστόσο η Μαρία Λαζαρίδου ξέρει να παραμένει ενεργή στην επικαιρότητα, μέσα από τις ανάρτησεις της στα social media.

Η νεαρή σεφ σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, ενώ πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα και πως το ανακοίνωσε στους γονείς της σε ηλικία 15 ετών.

Η Μαρία Λαζαρίδου αυτή τη φορά πραγματοποιήσε ακόμα ένα Q&A και απάντησε για το πολυσυζητημένο σκουλαρίκι που φοράει στη μύτη.

Η απάντηση της Μαρίας Λαζαρίδου

«17-18 χρονών ήμουν όταν έκανα την τρυπά στη μύτη μου. Δεν πόνεσε πολύ, λίγο δάκρυσα μόνο και πέρασε και αρκετά γρήγορα. Ήταν ανώδυνο. Το σκουλαρίκι μου δεν το φοράω για να φαίνομαι πιο όμορφη.

Αισθάνομαι ωραία όπως κι αν είμαι. Αυτό έχει να κάνει με τον εαυτό μου. Το φοράω απλά γιατί μου αρέσει και με εκφράζει. Δεν το φοράω για να αρέσει σε κάποιον άλλον».

«Παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου, η οποία μίλησε για την ζωή της. Εξομολογήθηκε πως παράτησε το σχολείο για χάρη της μαγειρικής, το περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά.

Τι σχεδιάζετε για το μέλλον;

Έχω αρκετούς επαγγελματικούς στόχους μαγειρικά για το μέλλον, ήταν μεγάλο εφόδιο η συμμετοχή μου. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, όπως κάνω τα τελευταία επτά χρόνια.

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου σχολείο

Είστε πολύ μικρή, από πόσων ετών δουλεύετε;

Από 16 χρονών. Δούλεψα πρώτη φορά σεζόν στην Κρήτη, παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική και έχω φτάσει μέχρι τη θέση της μαγείρισσας Α. Έχω κάνει και τρεις χειμερινές σεζόν στη Βοστόνη.

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Λαζαρίδου όταν αποχώρησε από το MasterChef 5, αποκάλυψε πως στην αρχή ο Ιωάννης την φλέρταρε.