Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί πρωταγωνιστής της σειράς - «Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς»

«Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί πρωταγωνιστής της σειράς - «Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς»

Το μεσημέρι της Τρίτης, πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στη Χριστιάνα Κοχλατζή και συγκίνησε με τις δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος μίλησε τόσο για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που καθήλωσε τους πάντες με το φινάλε της, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ

«Στις Άγριες Μέλισσες δεν ξεφεύγει κανείς από αυτά που γράφει το σενάριο, εκτός από μένα. Ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να ξεφύγει από το σενάριο, δεν έχω πει ούτε μια γραμμή από αυτά που λέει το κείμενο.

Στη σειρά έχω κάποιες μικρές αντιπάθειες για δικούς μου λόγους, γιατί μπορεί να είμαι εγώ παράξενος, όχι ο συνάδελφος. Όμως, προσωπικά, την ώρα που ξεκινάει το πλάνο, που μπορεί να έχουμε μαζί μια σκηνή, για μένα είναι ιερός, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι φυσιολογικό κάποιοι να παίρνουν περισσότερα χρήματα και κάποιοι λιγότερα.

Δεν έχω βρει αυτό που θα με κάλυπτε τόσο ώστε να παντρευτώ ξανά. Καταναλώνω πολλές ώρες στη δουλειά, από επιλογή. Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς. Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος».

Συμφώνησε για την τρίτη σεζόν ο Γιώργος Σουξές

O Γιώργος Σουξές μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι.

Ο τηλεοπτικός «Προύσαλης», δε θέλησε να κάνει κάποιο ξεκάθαρο spoiler, απλά αρκέστηκε στο να πει πως ο Δούκας πάντα έχει τον τρόπο να ξεγλιστράει, κάτι που θα φανεί άλλωστε και στον τρόπο με τον οποίο θα «ξεφορτωθεί» τον Μιλτιάδη από το χωριό.

«Ο κόσμος στο δρόμο μου δείχνει την αγάπη του και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βγάζω φωτογραφίες μαζί τους, ακούω ωραία λόγια, μου στέλνουν δωράκια, έχω μαζέψει 20 κιλά ρακιές, εγώ δεν πίνω, τι θα τα κάνω δε ξέρω. Θα συνεχίσω και την τρίτη σεζόν στη σειρά…

Διάβασα και εγώ αυτά που γράφουν για θανατικό στο Διαφάνι, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει, θα δούμε. Ο Δούκας έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και ξεγλιστράει πάντα. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο» είπε.