Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε παράπονα στον Τριαντάφυλλο και εκείνος της έστειλε μηνύματα

Το διάβασε στον αέρα η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε παράπονα στον Τριαντάφυλλο και εκείνος της έστειλε μηνύματα

Πρώτο θέμα συζητήσεων στις εκπομπές για ακόμη μια φορά ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος χαλαρώνει στο σπίτι του έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον γιο του. Σε βίντεο μάλιστα, που πρόβαλαν στο Ευτυχείτε με δηλώσεις του Καφετζη, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής του έστειλε μήνυμα στο Instagram.

Μετά λοιπόν το τέλος του, και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε πως του απάντησε σε ένα μήνυμα που του είχε στείλει στο προφίλ του. Αποτέλεσμα αυτών, ήταν η Κατερίνα Καινούργιου να ξεκινήσει να κάνει παράπονα, καθώς της ίδιας και της έχει απαντήσει.

«Εμένα δεν μου το απάντησε στο Instagram.», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN και ο Τριαντάφυλλος που έβλεπε την εκπομπή, έσπευσε να της απαντήσει.

Η νέα ανάρτηση αγάπης του Τριαντάφυλλου

Τον απόλυτο χαμό έχει προκαλέσει ο Τριαντάφυλλος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μιας κι επρόκειτο για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor 4.

Ο γνωστός τραγουδιστής προκάλεσε αμφιλεγόμενα συναισθήματα, καθώς έκανε τους μισούς τηλεθεατές να τον αγαπήσουν κι τους άλλος να τον «μισήσουν».

Ωστόσο, ο ίδιος είναι πλέον στην οικογένεια του και μετά από περίπου 6 μήνες έσφιξε ξανά στην αγκαλιά του τον γιο του, στον οποίο έχει και τεράστια αδυναμία.

Ο Ντάφυ έχει κάνει ξανά την εμφάνιση του στο instagram μετά από μήνες απουσίας και δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που του έχει προσφέρει.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα, ο ίδιος προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αγάπης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Πάντα με την κόκκινη μπαντανα στο λαιμό !!! Σας αγαπάω τόσο πολύ κάθε λεπτό παίρνω χιλιάδες μυνηματα από ολους εσας τα διαβάζω με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό !!! Έρχονται ωραία πράγματα και όλα τα οφείλω σε όλους εσάς και στην αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε όλο αυτό τον καιρό».