MasterChef 5: Ο σύντροφος της Μαργαρίτας αποκαλύπτει αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο σύντροφος της Μαργαρίτας αποκαλύπτει αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου έκανε ο σύντροφος της Μαργαρίτας Νικολαΐδη μετά τον ημιτελικό του MasterChef 5, στις οποίες αναφέρθηκε στη σχέση τους και αποκάλυψε αν θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Μαργαρίτας από το MasterChef 5

«Το κορίτσι μου τα έχει κάνει όλα. Αν με έχει αγαπήσει ο κόσμος είναι εξαιτίας της. Περίμενα την αγάπη του κόσμου γιατί ήξερα τι εξαιρετικό παιδί είναι και ξέρω και την πορεία της και το πόσο καλή είναι στην μαγειρική και πόσο το αγαπάει. Πλάκα είχε όταν άρχισε να με αναφέρει μέσα στο παιχνίδι, με έπαιρναν οι φίλοι μου τηλέφωνο και μου έκαναν καζούρα. Είμαι λίγο ντροπαλός…

Ήταν πολύ άσχημο όταν αποχώρησε, στεναχωρήθηκα και βούρκωσα. Τώρα γνώρισα τη μητέρα της Μαργαρίτας, είναι μια χαρά! Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Θα δούμε για το επόμενο βήμα, όλα θα γίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος της Μαργαρίτας.

Συγκινεί η μητέρα της Μαργαρίτας - «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια...»

Η μητέρα της Μαργαρίτας βρέθηκε στον μεγάλο ημιτελικό του MasterChef 5 και η συγκίνηση για τη συνάντηση με την κόρη της ήταν πολύ μεγάλη. Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, εξήγησε πως δεν έχασε επεισόδιο από τη συμμετοχή της Μαργαρίτας στο παιχνίδι.

«Την ευτυχία μου, την αγάπη μου, την χαρά μου δεν μπορώ να την περιγράψω που η Μαργαρίτα είναι στον τελικό του MasterChef. Φαίνεται νομίζω από τα μάτια μου. Όταν η Μαργαρίτα γύρισε να κοιτάξει την πόρτα, άρχισε να τρέχει, αγκαλιαστήκαμε και μου είπε να μην κλαίω.

Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια. Από τότε που έφυγα και ζω στην Ρωσία δεν την ξαναείδα. Έχω στο κινητό μου ένα πρόγραμμα και έβλεπα τη Μαργαρίτα από τη μικρή του οθόνη», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαργαρίτας.