MasterChef 5: Ο Ιωάννης και η Μαρίνα συμφιλιώθηκαν on air

Αυτό κι αν ήταν ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Ιωάννης και η Μαρίνα συμφιλιώθηκαν on air

Η Μαρίνα και ο Ιωάννης συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μάλιστα έλυσαν τις διαφορές τους λίγο καιρό μετά την αποχώρησή τους από το MasterChef 5.

Η Μαρίνα αποκάλυψε πως είχε στείλει μήνυμα στον Ιωάννη για να του ευχηθεί καλή αρχή για την δουλειά που ξεκινάει σε λίγο καιρό αλλά εκείνος δεν της απάντησε.

Η συμφιλίωση του Ιωάννη και της Μαρίνας στο MasterChef 5

Συγκεκριμένα στο μήνυμα που του έστειλε, η Μαρίνα έγραψε: «Καλή αρχή να έχεις, πραγματικά στεναχωρήθηκα με αυτά που είχες πει. Δε σου αξίζει όλο αυτό που έβγαλες και νομίζω ότι δεν ήσουν εσύ».

«Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι» απάντησε ο Ιωάννης και η Μαρίνα του χαμογέλασε. «Πραγματικά στεναχωρήθηκα για αυτά που έχει πει και ξέρω ότι δεν τα έχει πει ο Ιωάννης αυτά και τον στηρίζω απόλυτα», πρόσθεσε η Μαρίνα και ο Ιωάννης πρόσθεσε: «Ψωμί κι αλάτι, ο,τι έγινε έγινε, περασμένα ξεχασμένα».

MasterChef 5: Η ανακοίνωση του STAR για τον σημερινό 9/6 τελικό

Βραδιά τελικού για το MasterChef 5 και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη και τους ανακοινώνουν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που θα αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο μάγειρες αναμένουν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.

Τα απαιτητικά πιάτα του μαγειρικού αυτού θρύλου, που καλούνται οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, είναι τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή!

Η στιγμή, που όλοι περιμένουν μήνες τώρα, έχει πλέον φτάσει!

MasterChef 5 STAR τελικός

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Ένας από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 5 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!
Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 5, η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας από το γνώριμο και αγαπημένο πλατό του διαγωνισμού!

Ενώ, να σημειώσουμε πως ο 6ος κύκλος είναι γεγονός και ήδη βγήκε το trailer με την αίτηση συμμετοχής.