Masterchef 5: Για αυτόν τον λόγο ο Τζιοβάνι έλειπε από τον εξώστη του τελικού

Έλειψε από όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Για αυτόν τον λόγο ο Τζιοβάνι έλειπε από τον εξώστη του τελικού

Το προτελεύταιο επεισόδιο του Masterchef 5 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, στο οποίο έκαναν το comeback πολλοί παλιοί παίκτες του παιχνιδιού.

Μαργαρίτα και Διονύσης θα τα δώσουν όλα απόψε το βράδυ και ένας από τους δύο θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου.

Στη χτεσινή λοιπόν προτελευταία δοκιμασία, επέστρεψαν οι παλιοί μάγειρες στον εξώστη, ωστόσο έλειπαν ο Τζιοβάνι και ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Ο λόγος λοιπόν που έλειπε ο πρώτος ήταν γιατί βρισκόταν στην Ρόδο, για την προετοιμασία ανοίγματος του εστιατορίου του.

Όμως το βράδυ, θα είναι κανονικά παρόν στο Live κομμάτι του τελικού και ανυπομονούμε να τον δούμε.

Masterchef 5 για αυτόν τον λόγο ο Τζιοβάνι έλειπε από τον εξώστη του τελικού

Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Τζιοβάνι

Μετά την αποχώρηση του από το προηγούμενο 20/5 επεισόδιο του MasterChef 5, ο Τζιοβάνι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την έξοδο του από το ριάλιτι μαγειρικής.

Μαζί του ωστόσο είχε και τη σύζυγό του, Βίκυ, με την οποία είναι μαζί 12 χρόνια. Το ζευγάρι έκατσε μαζί στο τραπέζι με το πάνελ και σχολίασαν όλα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι. Ενώ, αναφέρθηκαν και στη σχέση τους.

«Δεν προτάθηκε από τον Τζιοβάνι το MasterChef. Ο Τζιοβάνι έλειπε από το σπίτι και εγώ με τον κουμπάρο μας το είχαμε συζητήσει ένα βράδυ και βλέπουμε ότι ανοίγουν οι αιτήσεις και είπαμε να κάνουμε. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και δεν του αφήσαμε περιθώρια γιατί του ήρθε το email», είπε η Βίκυ με τον Τζιοβάνι να δηλώνει πως στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος.