Διονύσης Σαρακίνης: Η ανάρτησή του μετά την ήττα του στον τελικό του MasterChef

Το βίντεο που ανέβασε στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διονύσης Σαρακίνης: Η ανάρτησή του μετά την ήττα του στον τελικό του MasterChef

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/6 και ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πάλεψαν σκληρά για το έπαθλο των 50.000 ευρώ καταλαβαίνετε πως μόνο ένας μπορούσε να το κερδίσει κι αυτός ο ένας αποδείχθηκε πως ήταν η Μαργαρίτα.

Έπειτα από πέντε μαγειρικές δοκιμασίες, κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, επικράτησε ένα μικρό πάρτι στο πλατό, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης παρότι δεν κέρδισε, φάνηκε να μην πτοείται.

Ο 28χρονος μάγειρας μετά τον τελικό επέστρεψε στο Instagram και στις πρώτες του αναρτήσεις μετά τον μεγάλο τελικό, φάνηκε να το διασκεδάζει, ενώ έβαλε τους τρεις κριτές να υπογράψουν στην ποδιά του.

Το post του Διονύση Σαρακίνη

Τα δάκρυα του Διονύση και της Μαργαρίτας μετά το τέλος της χθεσινής δοκιμασίας

Αρκετά συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Masterchef 5. Οι δυο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν 3 απαιτητικά πιάτα του καλεσμένου σεφ Jason Atherton, έχοντας στην διάθεση τους 3 ώρες. Στο τέλος της δοκιμασίας, όπως και είναι λογικό, τόσο οι δυο σεφ όσο και όλοι οι παλιοί παίκτες που βρισκόντουσαν στον εξώστη, ξέσπασαν σε κλάματα.

«Αυτή είναι η τελευταία συνταγή για φέτος που πιάνεται στα χέρια σας. Αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία αντιγραφής», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τη Μαργαρίτα να ξεσπά σε κλάματα. «Σταμάτα Μαργαρίτα, θα με πάρουν κι εμένα τα ζουμιά».