MasterChef 5: Απίστευτη ατάκα από την μητέρα του Διονύση για την Ανούς

«Έλα εδώ γιατί θα νομίζουν πως έχεις...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Απίστευτη ατάκα από την μητέρα του Διονύση για την Ανούς

Μετά το φινάλε του τελικού του MasterChef 5, ο Διονύσης Σαρακίνης με τους γονείς του και την Ανούς έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Φωλιάς των Κου Κου.

Μάλιστα η κα. Βασιλική πέταξε όχι μια αλλά δυο απίστευτες ατάκες μπροστά στην κάμερα. Αρχικά είπε στην Ανούς «Έλα εδώ γιατί θα νομίζουν πως έχεις χωρίσει με τον Διονύση».

«Αντί να κάνει ο Χρηστάρας πρόταση, θα της κάνει ο Διονύσης. Είμαστε πολύ καλά, τα παιδιά αν είναι ευχαριστημένα και αν μπορούν να είναι μαζί, να είναι μαζί. Ο χρόνος θα το δείξει. Δεν είναι καλή κοπέλα, είναι εξαιρετική. Όπως και το παιδί μου» συνέχισε με νόημα η μητέρα του Διονύση.

Μπορεί ο μάγειρας να μην κέρδισε το χρηματικό έπαθλο, ωστόσο κέρδισε σίγουρα στην αγάπη!

Η ανάρτησή του Διονύση μετά την ήττα του στον τελικό του MasterChef

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/6 και ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πάλεψαν σκληρά για το έπαθλο των 50.000 ευρώ καταλαβαίνετε πως μόνο ένας μπορούσε να το κερδίσει κι αυτός ο ένας αποδείχθηκε πως ήταν η Μαργαρίτα.

Έπειτα από πέντε μαγειρικές δοκιμασίες, κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, επικράτησε ένα μικρό πάρτι στο πλατό, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης παρότι δεν κέρδισε, φάνηκε να μην πτοείται.

Ο 28χρονος μάγειρας μετά τον τελικό επέστρεψε στο Instagram και στις πρώτες του αναρτήσεις μετά τον μεγάλο τελικό, φάνηκε να το διασκεδάζει, ενώ έβαλε τους τρεις κριτές να υπογράψουν στην ποδιά του.