MasterChef 5: Η σπόντα του πατέρα του Διονύση στην Μαργαρίτα - «Του άξιζε κάτι καλύτερο! Εκείνος δεν...»

Τα... μάζεψε η μητέρα του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η σπόντα του πατέρα του Διονύση στην Μαργαρίτα - «Του άξιζε κάτι καλύτερο! Εκείνος δεν...»

Ο πατέρας του Διονύση από το MasterChef 5, στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, πέταξε την σπόντα του για την νίκη της Μαργαρίτας, με την γυναίκα του βέβαια να τα... μαζεύει.

Ενώ, παρόμοια σχόλια οι γονείς του έκαναν και πριν τον τελικό, αφού ήθελαν να τον δουν νικητή.

Αυτή είναι η σπόντα του πατέρα του Διονύση για το MasterChef 5

«Εννοείται πως είναι νικητής ο Διονύσης μέχρι εδώ που έφτασε. Εγώ προσωπικά σαν πατέρας είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου. Ο Διονύσης δεν έφυγε καθόλου από το παιχνίδι. Του άξιζε κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η άποψή μου. Και μέχρι εδώ που έφτασε είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί του έχουν ανοίξει τεράστιοι επαγγελματικοί δρόμοι» είπε ο πατέρας του Διονύση.

Από την άλλη η μητέρα του διαφώνησε εν μέρει με τον σύζυγό της και είπε: «Και μέχρι εδώ είναι πάρα πολύ καλά. Ο Διονύσης έφτασε μέχρι εδώ, άκουσε πολλά και στάθηκε στο ύψος του. Είναι και ο Διονύσης νικητής. Εδώ που έφτασε, δεν έφτασε τυχαία, ούτε του έκανε κάποιος χάρη. Την ώρα της ανακοίνωσης δεν είχαμε άγχος. Πιστεύαμε πως θα πήγαινε πάρα πολύ καλά και όντως πήγε. Η Μαργαρίτα είναι και αυτή νικήτρια. Το άξιζε εξίσου με τον Διονύση».

Η ανάρτησή του μετά την ήττα του στον τελικό του MasterChef

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/6 και ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πάλεψαν σκληρά για το έπαθλο των 50.000 ευρώ καταλαβαίνετε πως μόνο ένας μπορούσε να το κερδίσει κι αυτός ο ένας αποδείχθηκε πως ήταν η Μαργαρίτα.

Έπειτα από πέντε μαγειρικές δοκιμασίες, κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, επικράτησε ένα μικρό πάρτι στο πλατό, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης παρότι δεν κέρδισε, φάνηκε να μην πτοείται.

Ο 28χρονος μάγειρας μετά τον τελικό επέστρεψε στο Instagram και στις πρώτες του αναρτήσεις μετά τον μεγάλο τελικό, φάνηκε να το διασκεδάζει, ενώ έβαλε τους τρεις κριτές να υπογράψουν στην ποδιά του.