Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η «καυτή» ανάρτηση με το μαγιό που έγινε viral

Αλά Kylie Jenner!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η «καυτή» ανάρτηση με το μαγιό που έγινε viral

«Φωτιά» κατάφερε να ανάψει στα social media με την τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πόζαρε με το αποκαλυπτικό μαγιό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη παρουσιάστρια ανεβάζει τη θερμοκρασία με μία από τις αναρτήσεις της, ωστόσο η συγκεκριμένη, έχει καταφέρει να γίνει viral μιας και θυμίζει τις εκρηκτικές αναρτήσεις που συνήθως βλέπουμε στο Instagram από την Kylie Jenner.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέσπασε και ένα επικό σχόλιο από τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο σε μία από τις αναρτήσεις με το μαγιό.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Στο Survivor έφαγα κεφτεδάκια μέσα από παπούτσια με την ποδαρίλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor 4. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στη δική της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, εκεί όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον αγαπημένη της Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είναι αρκετά μεγάλη η πείνα, δεν συνηθίζεται. Πεινάς, προσπαθείς να βρεις φαγητό να φας και κάνεις τα πάντα. Το στομάχι κλείνει, αλλά αν βρεις κάτι που μπορεί να σου γυαλίσει, θα θέλεις να το φας. Εγώ δεν έφαγα από τα σκουπίδια, είχαν φάει ο Κωνσταντίνος και ο Σπαλιάρας», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Να σου πω όμως ένα περιστατικό που δεν το έχω πει. Σε ένα έπαθλο που είχαν κερδίσει οι αντίπαλοι, μου είχαν φέρει μέσα στα παπούτσια, κεφτεδάκια και εννοείται τα έφαγα μαζί με την… ποδαρίλα. Τα τρως, τι να κάνεις εκεί…».