Ελένη Μενεγάκη: Τα συμπτώματα που έχει με την αλλαγή του καιρού

«Τσούζουν τα μάτια μου, το κεφάλι μου είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Τα συμπτώματα που έχει με την αλλαγή του καιρού

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως τις τελευταίες μέρες με την ξαφνική αλλαγή του καιρού έχει εμφανίσει κάποια συμπτώματα.

Όλα άρχισαν όταν το πρωί της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία αμακιγιάριστη φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«Είναι κάτι μέρες σαν κι αυτή που ξυπνάς και … είσαι έτοιμη να κοιμηθείς ξανά μετά από λίγο ! Υ.γ εσείς έχετε υπνηλία αυτές τις μέρες;».

Μία διαδικτυακή της φίλη συμφώνησε μαζί της και μάλιστα η παρουσιάστρια θέλησε να της απαντήσει ακριβώς τι της συμβαίνει.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Ίσως, εμένα τσούζουν και τα μάτια μου, το κεφάλι μου είναι βαρύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη συμπτώματα

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη έφυγε από τον ALPHA και γενικά από την τηλεόραση, όπως σας είχα αποκαλύψει και βγήκα τελικά σωστή στράφηκε προς τις διαφημίσεις στο instagram για να συνεχίσει να βγάζει έσοδα από κάπου... Σήμερα, λοιπόν, θα σας μαρτυρήσω πόσα είναι τα λεφτά που παίρνει από τους πελάτες για να ανεβάσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...