Κώστας Φραγκολιάς: Η εξομολόγηση για τον κορωνοϊό - «Δεν έχουμε γεύση και όσφρηση»

«Η Δώρα είναι δύο ημέρες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: Η εξομολόγηση για τον κορωνοϊό - «Δεν έχουμε γεύση και όσφρηση»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την εκπομπή Happy Day, καθώς βρίσκεται σπίτι του και σε καραντίνα μαζί με την σύντροφο του.

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου μού έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά. Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί.

Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά.

Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς χθες στην εκπομπή.

Όσα είπε χθες ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day

Έβγαλε συμπτώματα ο Κώστας Φραγκολιάς λόγω κορωνοϊού

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κώστας Φραγκολιάς βγήκε ζωντανά στο Happy Day και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας τους. Η αγαπημένη του, νιώθει καλύτερα, ωστόσο δεν έχει γεύση και όσφρηση, ενώ ο ίδιος παραμένει αρνητικός σε όλα τα τεστ.

«Η Δώρα είναι δύο ημέρες απύρετη, όπως και έχει σταματήσει να την πονάει το κορμί της. Έχει κάποιους πονοκεφάλους, αλλά εχθές δεν έχουμε γεύση και όσφρηση. Εγώ μια χαρά είμαι! Μέχρι εχθές ήμουν αρνητικός. Έχω αύριο να κάνω μοριακό. Η Δώρα καλυτέρευε μέχρι που της έτυχε αυτό χθες. Ο γιατρός της είπε νομίζω να κάνει 12 ημέρες καραντίνας», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής με τους συνεργάτες του να του εύχονται περαστικά.