Ιωάννης Παπαζήσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννης Παπαζήσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It, έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, τον γιο του, ενώ έπειτα από ερώτηση αναφέρθηκε πρώτη φορά και στο χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου, ο οποίος είχε σκάσει πριν λίγες ημέρες σαν βόμβα.

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών», είπε αρχικά για το παιδί του.

Η αναφορά του Ιωάννη Παπαζήση για τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του» αρκέστηκε να πει ο Ιωάννης Παπαζήσης, επιβεβαιώνονται εμμέσως πως χώρισαν.

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Αδαμοπούλου για τον Παπαζήση πριν χωρίσουν

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε η Βανέσσα Αδαμοπούλου, «είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση. Δεν νομίζω ότι είμαι η ιδανική γυναίκα, το αντίθετο θα έλεγα. Παλεύω να είμαι καλή σύντροφος γιατί είναι κομμάτια που δεν τα έχω από φυσικού μου. Παρόλο που έχω μία σχέση αρκετά χρόνια και έχω κάνει οικογένεια, δεν ήμουν ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει οικογένεια. Παραδόξως έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου που σαν άνθρωπος να πεις είμαι ταγμένος για αυτά».

«Τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Χαίρομαι για την επιτυχία του στο «Κόκκινο Ποτάμι». Είναι κάτι που του αξίζει», πρόσθεσε.