Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Αποχώρησα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Δεν περνούσα καλά και τα λεφτά δεν ήταν αρκετά»

Την "άδειασε" εντελώς

«Αποχώρησα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Δεν περνούσα καλά και τα λεφτά δεν ήταν αρκετά»
News 11.06.2021 14:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε στην κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε οικειοθελώς από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου και συμμετείχε στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η αποκάλυψη της Αρχοντή για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

«Την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά».

«Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue και έπρεπε να βγει σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις» πρόσθεση η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.. «Ήταν αρκετά λεπτά, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά», είπε η Λίλιαν Αρχοντή η οποία πήρε θέση και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

«Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου»

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον ενώ πέταξε και τις σπόντες της για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση. Και είναι τεράστια σε αυτή την εκπομπή. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή, η τόση πολύ τοποθέτηση.

Με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα.

Αυτή την εκπομπή με τόση τοποθέτηση, αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς, σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι απάνθρωπα πολύ. Θα ήθελα να παραμείνω στη ζώνη και να αλλάξει η δομή της εκπομπής. Θέλω να αισθάνομαι καλά με μένα και να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Κάθε πράγμα που κάνω να έχει νόημα στη ζωή μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για την Αννίτα Πάνια - Τα γιόρτασε αγκαλιά με την Άννα Βίσση

Σπύρος Μπιμπίλας: Πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους

Share