Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδραση της όταν η Αντελίνα Βαρθακούρη την ρώτησε για τον Μάριο Χεζόνια

Αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδραση της όταν η Αντελίνα Βαρθακούρη την ρώτησε για τον Μάριο Χεζόνια

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο Love It και μέσα σε όλα ήρθε το θέμα στον Μάριο Χεζόνια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το επικό σκηνικό με την Άντζελα Δημήτριου, ήρθε σε έντονη αμηχανία, με αφορμή τις ερωτήσεις της Αντελίνας.

Ο διάλογος μεταξύ Αντελίνας και Ιωάννας

Αντελίνα: Εγώ είμαι καλά κι εσύ είσαι καλά όμως…
Ιωάννα: Εδώ λέμε συνθήματα «δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό».
Αντελίνα: Είμαστε καλά με την Πανάθα αρχηγό.
Ιωάννα: Όχι, όχι. Εδώ μιλάς για την Basket League.
Αντελίνα: Για το μπάσκετ, σε βλέπω και στα πράσινα… Λέω κάτι έχουμε να γλεντήσουμε.
Ιωάννα: Είμαι ανθισμένη και έχω πράσινη συνείδηση.
Αντελίνα: Κοίταξε να δεις, εγώ τους αγαπώ όλους τους τηλεθεατές σου και μου και έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα: «Θα βγεις στην Ιωάννα Μαλέσκου, σε ικετεύουμε ρώτα, ο Χεζόνια μένει ή φεύγει»;
Ιωάννα: Πες μου για τα δικά σου, πες μου για τα δικά σου…

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να λάμπεις πάντα. Το λέω με τη γενικότερη έννοια του τι είσαι, ό,τι ονειρεύεσαι να το έχεις στην αγκαλιά σου, να συνεχίσεις να φοράς πράσινο σου πάει. Νιώθω ότι είσαι στα καλύτερά σου γι’ αυτό σου λέω συνέχισε να φορά το πράσινο χρώμα, σου πάει πολύ», με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: «Αντελίνα, μη με καις! Σ’ ευχαριστώ πολύ, επιβάλλεται. Διαφημίσεις. Θα το σκεφτώ».

Αντάλλαξαν καρδιές στο Instagram Μαλέσκου και Χεζόνια

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη χθεσινή της συνέντευξη στο The 2night Show και τα σχόλια πήραν "φωτιά", με τον Μάριο Χεζόνια να να της αφήνει μία καρδιά όλη δική της.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια.

Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε χθες η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας να απαντήσει για το αν βρίσκονται σε σχέση.

Πάντως όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν γνωριστεί αφού ανταλλάσσουν τις καρδούλες τους, πάντα στα πράσινα, στο Instagram.

Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Μάριο Χεζόνια Ιωάννα Μαλέσκου