Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Μάριος Αθανασίου

Το μήνυμα που έστειλε μέσα από την φωτογραφία του

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Μάριος Αθανασίου
News 12.06.2021 09:43
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε ο Μάριος Αθανασίου, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Νάσου Κάτρη που ερευνούν μήπως οφείλετε μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca, το οποίο έκανε μια ημέρα πριν τον βρουν νεκρό στο σπίτι του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε το εμβόλιο του μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που είχε κλείσει και θέλησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να περάσει το δικό του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους, σχετικά με τον ιό.

«Όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου και πόζαρε την στιγμή που εμβολιάζεται.

Η φωτογραφία του Μάριου Αθανασίου από τον εμβολιασμό του

Μάριος Αθανασίου εμβόλιο κορωνοϊού

«Έλεγα στον Μάριο Aθανασίου πως όταν έρθει η εφηβεία του παιδιού, θα του το στείλω»

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν μαζί έναν γιο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζει με τον μπαμπά του και τη νέα του οικογένεια. Στο CNN Greece μίλησε η ηθοποιός για την απόφασή τους αυτή.

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί και βέβαια ρώτησα 150 φορές το ίδιο το παιδί», λέει η ίδια, εξηγώντας ότι, έτσι κι αλλιώς, όλα γίνονται και πρέπει να γίνονται με γνώμονα το καλό του παιδιού.

«Το έλεγα στον Μάριο, απ' όταν ο γιος μας ήταν παιδί, μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Όταν έρθει η εφηβεία, θα στον στείλω". Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση», λέει η ίδια. «Σκέφτηκα πάρα πολύ, πραγματικά με βασάνισε αν ο Αλέξανδρος στα 8, 9, 10 ένιωσε ότι ο πατέρας του μένει με τα άλλα δύο παιδιά του κι εκείνος δεν μένει μαζί τους. Αν ο Μάριος δεν είχε κάνει άλλη οικογένεια, δεν ξέρω αν θα το έκανα», συμπληρώνει.

Με τη μετακόμιση του παιδιού, προέκυψε το αυτονόητο: «Άλλαξαν οι ρόλοι. Παλιά, έπαιρνα εγώ τον Μάριο σε πανικούς και του έλεγα "ο γιος μας το ένα και το άλλο" κι εκείνος ήταν ήρεμος. Στον πατέρα του πήγαινε και ήταν όλα τέλεια. Σαν να είναι φιλαράκια από τον στρατό. Έπαιζαν, έτρωγαν σουβλάκια, τα γνωστά. Τώρα με παίρνει αυτός σε πανικό κι εγώ είμαι η ήρεμη. Οι ευθύνες του παιδιού ανήκουν και στους δύο γονείς», λέει η ηθοποιός, ενώ ο Μάριος Αθανασίου τον τελευταίο καιρό υπερασπίζεται τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει ανθρώπους του θεάτρου.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3sU1s_exxs&feature=emb_title[/OEmbe

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάριος Αθανασίου: Το «καρφί» του στον Στάθη Λιβαθινό - «Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε»

Μάριος Αθανασίου: «Το ΣΕΗ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη»

Share