«Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμουν έγκυος, κρύβαμε την κοιλίτσα και δεν το κατάλαβε κανείς»

Η αποκάλυψη 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμουν έγκυος, κρύβαμε την κοιλίτσα και δεν το κατάλαβε κανείς»

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε μια από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης. Η ηθοποιός, μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για την συμμετοχή της στο κωμικό σήριαλ.

Ο λόγος για την Λίλιαν Αρχοντή, η οποία αρχικά αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε οικειοθελώς από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου και συμμετείχε στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά».

«Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue και έπρεπε να βγει σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.. «Ήταν αρκετά λεπτά, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά», είπε η Λίλιαν Αρχοντή η οποία πήρε θέση και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Η αναφορά της Λίλιαν Αρχοντή στην επιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

«Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν έγκυος! Κρύβαμε την κοιλίτσα και δεν το κατάλαβε κανείς»., είπε.

Μαρία Λεκάκη - Βασίλης Κούκουρας, ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης

21 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η αγαπημένη σειρά έριξε αυλαία, έχοντας μπει για τα καλά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Η αλήθεια είναι βέβαια πως έκτοτε την έχουμε παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές σε επανάληψη.

Η Μαρία Λεκάκη θέλησε να θυμηθεί για λίγο τα παλιά και έτσι στην νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε στο πλευρό της μοναδικής της αγάπης, του Βασίλη Κούκουρα, ο οποίος υποδύθηκε τον αρραβωνιαστικό της Πέγκυς στη σειρά, τον Μάνθο.

Και μπορεί τελικά να μην είδαμε στη μεγάλη οθόνη το Κωνσταντίνου και Ελένης όπως είχε ακουστεί, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτή η επανασύνδεση των δύο ηθοποιών ξετρέλανε τους φανς της σειράς.