Η σπόντα του Γιώργου Τσαλίκη στον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Big Brother

«Έγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η σπόντα του Γιώργου Τσαλίκη στον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Big Brother

Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο τραγουδιστής αρχικά ανακοίνωσε από μόνος του πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother, με το κανάλι στην συνέχεια να τον "αδειάζει", λέγοντας πως ακόμη δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία.

«Η ισχύς του συμβολαίου είναι από τις 15 Απριλίου. Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου. Χτες ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία. Δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές γιατί σήμερα άκουσα διάφορα.

Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω για ποιον λόγο ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία. Μου άρεσε να δώσω το στίγμα μου.

Δεν φαντάζομαι εκπομπές. Έχω ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και είναι ξεκάθαρο και σαφές. Βέβαια όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου στο αερόδρομιο με ενημέρωσε για κάποια πράγματα. Δεν το παίζω άνετος. Ξαφνιάστηκα. Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο τον χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι και όταν έρθει η ώρα θα μάθετε αυτά που πρέπει να μάθετε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης μετά από αυτά που σημειώθηκαν.

Οι εξελίξεις ανάμεσα σε Τσαλίκη και ΣΚΑΙ για το Big Brother

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μίλησε σχετικά με αυτή τη συμφωνία στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» πετώντας μάλιστα και μια σπόντα όλο νόημα.

«Η παρεξήγηση με το Big Brother; Λοιπόν, παιδιά, ακούστε… Επειδή έχουμε κάνει με τον ΣΚΑΪ μια συμφωνία προφορική ότι αυτές τις ημέρες, μέχρι την Τετάρτη, δεν θα κάνουμε δηλώσεις ούτε γω ούτε το κανάλι, εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις γραπτές και τις προφορικές» σημείωσε με σαφήνεια ο τραγουδιστής.