Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πρέπει να φύγω το καταλαβαίνετε... είναι δύσκολη η περίοδος που δεν...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα σχόλια που τον θέλουν να φεύγει από τον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πρέπει να φύγω το καταλαβαίνετε... είναι δύσκολη η περίοδος που δεν...»

Πολλά είναι τα σχόλια που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να φεύγει από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που και στο Πρωινό, έχουν πετάξει σπόντες στον αέρα σχετικά με την αποχώρηση του παρουσιαστή από το πάνελ της εκπομπής, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια συνεργασίας.

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα ο ίδιος, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει, και ευγένεια, την πίεση του δημοσιογράφου για το ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Πρέπει να φύγω το καταλαβαίνετε… είναι δύσκολη η περίοδος που δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ότι λέμε γυρίζει μπούμερανγκ. Είμαστε στα στούντιο Κάπα, στον ΑΝΤ1. Είμαστε εδώ, πληρωνόμαστε, από τον μισθό μας πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και σεβόμαστε το ψωμάκι που τρώμε. Για όσο θα το τρώμε. Οπότε δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά έφερε στο πλατό τους αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλατό

Ένα εξαιρετικά αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό, όταν η Φαίη Σκορδά κάλεσε να μπουν μέσα στο πλατό, οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή, μιας και ο τελευταίος φέρεται να αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, πίσω από τις κάμερες περίμεναν ο Γιώργος Μανίκας, η Μαρία Μιχαλοπούλου η οποία ήταν και χθες καλεσμένη στην εκπομπή και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που μπαίνει κάθε φορά στο πλατό στην ενότητα του Survivor 4.

Σήμερα όμως η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και κάλεσε και τους τρεις να μπουν στο πλατό και να κάτσουν στην παρέα τους.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Οι αντικαταστάτες μας, οι απαλλαγές μας, οι απαλλαγές μας».