Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης της

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης της

Την Τετάρτη 9/6 η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, με την ίδια να έχει επιστρέψει κιόλας σπίτι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πλέον κρατά στα χέρια της την νεογέννητη κόρη της, που τόσο πολύ λαχταρούσε. Τόσο το μαιευτήριο όσο και η ίδια το απόγευμα της Παρασκεύης γνωστοποιήσαν το ευχάριστο γεγονός, μέσα από τα social media.

Η Αθηνά, λίγο μετά την επιστροφή της στο σπίτι, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση αναφορικά με τον ερχομό της μικρούλας της, προκειμένου να ευχαριστήσει τον γιατρό αλλά όσους της ευχήθηκαν.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

“9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει.

Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή. (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα).

Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε προχωρήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους, μιας και υποδέχτηκαν την κορούλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αθηνά καθώς είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Σε ένα λοιπόν από όλα αυτά, η ίδια αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από “Σ”.

“Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω.

Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου¨.

Αθηνά Οικονομάκου τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της