Κανείς δεν θέλει την επανασύνδεση Βασιλάκου - Τσομπανίδου

Το κοινό του Instagram ψήφισε πως δεν θα ήθελε να τους ξανά δει μαζί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κανείς δεν θέλει την επανασύνδεση Βασιλάκου - Τσομπανίδου

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Μπορεί το ζευγάρι να ερωτεύθηκε μέσα στο The Bachelor, ωστόσο λίγο καιρό μετά την λήξη του ριάλιτι, τα δυο παιδιά δεν μιλιούνται καν!

Μάλιστα, η Νικολέττα φαίνεται πως έχει ήδη ξεπεράσει τον χωρισμό της μιας και έχει βρει έναν νέο σύντροφο, με τον οποίο μάλιστα δημοσίευσε και μια.. άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία.

Ωστόσο, εμείς με ένα poll που ανεβάσαμε χθες στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly, σας ρωτήσαμε αν θα θέλατε να δείτε επανασύνδεση, με τους περισσότερους να δηλώνονται κατηγορηματικά.. όχι!

Insta Poll Καμία επανασύνδεση για Βασιλάκο - Τσομπανίδου

«Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη! Με πήρε τηλέφωνο αλλά...»

Στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου, μίλησε η Νικολέττα Τσομπανίδου, για τη νέα της σχέση, αλλά και για τον πρώην της, Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος έκανε κίνηση για επανασύνδεση την ημέρα των γενεθλίων της.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο.

Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα. Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει» είπε αρχικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο», ανέφερε για την αιχμηρή ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Όσον αφορά τη νέα της σχέση, είπε χαμογελαστά πως είναι καλά!