Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Αυτή την ηθοποιό δεν θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Άγριες Μέλισσες: Αυτή την ηθοποιό δεν θα δούμε στον τρίτο κύκλο
News 12.06.2021 16:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή «7» στο The Caller βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος αποκάλυψε στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν ήθελα να παίξω τον αστυνομικό, τους αντιπαθώ, αλλά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Όταν όμως διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια διαπίστωσα ότι αυτός ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες έχει πολύ πράγμα από κάτω.

Δεν αληθεύει πως όσοι πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες δεν τα βρήκαν στα οικονομικά για τον τρίτο κύκλο, σε καμία περίπτωση. Μια φήμη λέει ότι οι ηθοποιοί του θεάτρου που επιλέχθηκαν, επιλέχθηκαν γιατί οι άλλοι πρωταγωνιστές, οι γνωστοί, δεν πήγαν γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά.

Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε… ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός.

Για τη Βιολέτα που θα επιστρέφει αλλαγμένη δεν ξέρω, υποθέτω πιο σκληρή, έτσι φαντάζομαι. Στο Διαφάνι θα απομείνουν οι χωριάτες, ο λαός. Οι γιοι του Δούκα ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ. Αν αληθεύει το σπόιλερ, ο δάσκαλος και η Ελένη θα καταλήξουν σε κάποιο ξερονήσι. Νομίζω ότι τώρα που θα έρθουν τα λεφτά της χούντας, η Ρίζω θα βγάλει πολλά λεφτά, έτσι νομίζω. Ελπίζω η “μητέρα” μου, η Δέσπω, να είναι μέχρι το τέλος, αλλά έτσι όπως βλέπω τον τρόπο που γράφουν οι σεναριογράφοι, μάλλον θα “φύγει”. Γυρίσματα ξεκινάμε αρχές Ιουλίου και γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος».

Έγκυος η Λενιώ στον τρίτο κύκλο - Ποιος είναι ο πατέρας

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες έρχεται στις οθόνες μας μετά το καλοκαίρι και θα είναι ανατρεπτικός και γεμάτος εντάσεις. Ο γάμος της Λενιώς και του Λάμπρου θα περάσει κρίση και το ζευγάρι για ακόμη μια φορά θα χωριστεί. Ωστόσο, όχι γιατί το θέλουν, αλλά γιατί ο δάσκαλος θα εξοριστεί στην Λέρο που θα τον στείλει η Χούντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time λοιπόν, ο Λάμπρος θα φύγει όμως, Θα επιστρέψει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς, ο οποίος θα τη διεκδικήσει και -απ’ ότι θα φανεί- εκείνη δεν τον ξέχασε ποτέ.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ελένη Λάμπρος

Κάπου εκεί θα σκάσει και η εγκυμοσύνη της Λενιώς και σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον… ζώσουν τα φίδια τον Λάμπρο, όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο μεγάλο της έρωτα. Εκεί που το ζευγάρι πιστεύει ότι πέρασαν όλα, τελικά τα δυσκολότερα είναι μπροστά τους.

Η Χούντα πρώτα θα στείλει εξορία τον Λάμπρο και έτσι η Λενιώ θα μείνει ολομόναχη να παλεύει, ενώ δεν θα μείνει αδιάφορη από την ερωτική προσέγγιση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αιμίλιος Χειλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί το αντίο του «Γιάννου» λίγο μετά το καθηλωτικό φινάλε της σειράς

Share