Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόσωπο «έκλεψε» από την Γερμανού για την νέα της εκπομπή

Αναμενόμενο, μιας και υπήρξαν για πολλά χρόνια συνεργάτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόσωπο «έκλεψε» από την Γερμανού για την νέα της εκπομπή

Σε λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα μέσα από την συχνότητα του MEGA, κλείνοντας ένα ένα τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την ομάδα της.

Η ίδια βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία του σταθμού και σιγά σιγά ετοιμάζονται όλα για την επιστροφή της, που τόσο πολύ ανυπομονούμε.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι πλέον οριστικό ότι θα πλαισιώσει ξανά την Ελένη ενώ μάλιστα είναι πιθανόν να επιστρέψει ένας ακόμη παλιός συνεργάτης της.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος φέτος βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Όπως φαίνεται όμως, πρόκειται να την εγκαταλείψει και να βρίσκεται ξανά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Το κοινό στοιχείο των εμφανίσεών της στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει με μεγάλη προσοχή το νέο της επαγγελματικό βήμα και έτσι πολύ συχνά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του Mega προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού όλες τις λεπτομέρειες της εκπομπής της.

Όπως σας έχουμε πει, προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί σε ποια ζώνη θα μπει η εκπομπή της «Βασίλισσας», ωστόσο το πιο πιθανό είναι να τη δούμε και πάλι στη 1.00 το μεσημέρι μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Είναι αλήθεια πως η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο προσεγμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και έτσι, κάθε look της γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Όλες οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Mega έχουν ένα κοινό στοιχείο: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο σικάτο λευκό παντελόνι.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Ποια παίκτρια του φετινού Survivor θέλει στην εκπομπή της στο Mega;

Μετά την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε η Ελένη Μενεγάκη και έσωσε μια ζωή κυριολεκτικά από την εξαθλίωση έρχεται στο προσκήνιο ακόμα μια απίστευτη είδηση για την παρουσιάστρια! Αυτή η γυναίκα δεν θα σταματήσει να μας ξαφνιάζει.

Όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega από τη νέα σεζόν και ψάχνει μανιωδώς για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν. Για την Ελένη μιλάμε, δεν θα πάρει ότι κι ότι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, Ελένης Πολυκάρπου, η Ελένη Μενεγάκη ενδιαφέρεται πολύ να προσεγγίζει την Ελένη Χαμπέρη που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες να παλεύει για την επιβίωσή της στο Survivor. Ωστόσο όλα θα γίνουν πιο κατανοητά όταν τελειώσει το παιχνίδι.