Κατερίνα Καινούργιου: Ο νέος προορισμός που κάνει διακοπές με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Δεν έχει αφήσει νησί για νησί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Ο νέος προορισμός που κάνει διακοπές με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Διακοπές χωρίς τέλος φαίνεται να κάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, με το ζευγάρι να έχει γυρίσει ήδη αρκετά ελληνικά νησιά.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το έχουν κρύψει στιγμή, μιας και η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει αναφέρει τον αγαπημένο της κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Λίγο μετά την εξόρμηση τους στην Μύκονο, το ζευγάρι επέλεξε να επισκεφθεί την πανέμορφη Ύδρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια λοιπόν απαθανάτισε το μαγευτικό τοπίο που πέρασε το Σαββατοκύριακο και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου ο νέος προορισμός που κάνει διακοπές με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε, μπορεί να μην μας παντρεύονται βέβαια»

Μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ρίξει μία σπόντα για τον γάμο της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με αφορμή τον καλεσμένο που είχε.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της, υποδέχθηκε στην εκπομπή τον έμπειρο αστρολόγο Αθανάσιο Ντούβλη. Ορμώμενη λοιπόν από τις ημερομηνίες για τους γάμους και από τα ερωτικά των ζωδίων, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε και το δικό της παράπονο για τον αγαπημένο της.

«Από 10 Μαΐου ανοίγουν οι γάμοι. Θα μας πείτε λοιπόν πως είναι τα ερωτικά τον Μάιο και ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να επιλέξουμε τον γάμο μας. Το καλοκαίρι. Γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί να μην μας παντρεύονται βέβαια. Αλλά αυτό είναι άλλο».

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.