Ελένη Φουρέιρα: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον Αλμπέρτο Μποτία

Παρευρέθηκαν στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Φουρέιρα: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον Αλμπέρτο Μποτία

Μπορεί να ήταν χωρισμένοι για λίγο καιρό, ωστόσο ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα είναι ξανά μαζί και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περιόδο μιας και τον τελευταίο καιρό έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του, μιας και μένει πλέον μαζί.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία παρευρέθηκαν στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη, της συζύγου του του Αντώνη Σρόιτερ, η οποία διοργάνωσε μια μικρή γιορτή.

Η Ιωάννα Μπούκη όσο και η Όλγα Λαφαζάνη δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα γενέθλια, στις οποίες βλέπουμε και η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η κοινή εμφάνιση Ελένης Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη

«Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στη συνέντευξή της μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ελένη Φουρέιρα Μποτία γάμος

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».