Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την κοιλιά της

Μετά της φήμες περί εγκυμοσύνης, ιδού η απάντηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την κοιλιά της

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Στικούδη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, με την ίδια ωστόσο να παραμένει σιωπηλή.

Η όμορφη τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατά όλα αυτά τα χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ σπάνια θα αναφερθεί σε αυτή.

Ωστόσο, οι φήμες που την θέλουν να γίνεται μαμά σε λίγους μήνες είναι πολλές, με την ίδια να δημοσιεύει βέβαια συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία φαίνεται η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φορά το μαγιό της, χωρίς να αποκαλύψει ξανά τίποτα.

Το βίντεο της Κατερίνας Καινούργιου

Η αμήχανη αντίδραση όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες ώρες πριν τον τελικό του YFSF. Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ωστόσο όταν η συζήτηση έφτασε στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη που πρώτο το Youweekly.gr αποκάλυψε, ένιωσε αμηχανία.

Η τραγουδίστρια περιμένει τον καρπό του ερωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η ίδια δεν έχει ακόμα επιβιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες.

Όταν λοιπόν ο Παύλος Σταματόπουλος αναρωτήθηκε πως η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση θα κάνει τις μεταμορφώσεις, υπήρξε αμηχανία στον αέρα.

«Δεν το έχει πει η ίδια», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα με την παρουσιάστρια να την βγάζει από την δύσκολη θέση αλλάζοντας θέμα.