O Μανώλης Κωστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Οι δηλώσεις του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Μανώλης Κωστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Μετά την αποκάλυψη πως ο Κώστας Φορτούνης θα γίνει μπαμπάς, "έσκασε" και άλλη μια ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα, το πρώτο του παιδάκι υποδέχτηκε στον κόσμο ο επιτυχημένος δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης.

Η σύζυγός του Δανάη Βασιλάκη πριν από μερικές ώρες και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής, έφερε στη ζωή, το μωράκι τους και το ζευγάρι όπως είναι λογικό, πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Η μικρή πριγκίπισσα τους γεννήθηκε 3.600 gr και θα πάρει το όνομα Νεφέλη. Το πρωί της Δευτέρας, ο Μανώλης Κωστίδης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Σήμερα”, όπου εμφανίζεται καθημερινά, δέχτηκε τις ευχές των συναδέλφων του

«Νιώθω ένα περίεργο σφίξιμο, λέω μήπως να πάω σε κανέναν γιατρό να το δω», είπε γελώντας και φορώντας μια ροζ γραβάτα από την ευτυχία του

Μανώλης Κωστίδης γυναίκα παιδί

Από την άλλη να σημειώσουμε πως, πολύ σύντομα μαμά θα γίνει και μια πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην σειρά του APLHA, Αγγελική. Μάλιστα, η ίδια το ανακοίνωσε με μια πάρα πολύ τρυφερή φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ο γάμος του Μανώλη Κωστίδη με την αγαπημένη του Δανάη Βασιλάκη

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκε στο Φανάρι την πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη το έτος 2018 την αγαπημένη του, Δανάη Βασιλάκη.

Στη γαμήλια τελετή παρέστησαν ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Καλπαδάκης και πολλοί δημοσιογράφοι από την Αθήνα.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Τουρκία, Πέτρος Μαυροειδής.

Τους νεόνυμφους ευλόγησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.