Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα διεκδικώ τις αρχές μου μέχρι να ξεψυχήσω»

Η ανάρτηση του λίγο μετά τον τελικό της Φάρμας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα διεκδικώ τις αρχές μου μέχρι να ξεψυχήσω»

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Στράτος Τζώρτζογλου άνοιξε την καρδιά του και προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, λίγο μετά τον τελικό της Φάρμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι περιπέτειας, δημοσίευσε μια υποβρύχια φωτογραφία καθ θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του από την εμπειρία που απέκτησε.

Η ανάρτηση του Στράτου Τζώρτζογλου

«Είχα πει και στο Σάκη τον Τανιμανιδης @sakiswp σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσω ψυχικά και συναισθηματικά το ενδεχόμενο της αποχώρησης μου από τη ΦΑΡΜΑ και μου λέει «μπορεί να φύγεις στο επόμενο»και του λέω η κατάσταση είναι «win win» είτε μείνω, είτε φύγω εγώ νικητής είμαι !

Μπήκα με καρδιά και έφυγα με καρδιά, δεν έχασα την καρδιά μου, δεν έχασα το μυαλό μου, δεν έχασα τις αρχές μου και τις διεκδίκησα μέχρι τελευταία στιγμή και θα τις διεκδικώ μέχρι να ξεψυχήσω και ίσως μετά, αφού ξεψυχησω και φύγει η ψυχή μου, θα το διεκδικώ και εκεί που θα πάω».

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.