Φάρμα - highlights τελικού: To "άδειασμα" του Ντούπη στην Κυριακή, οι συγκινήσεις και ο νικητής Γκρέκας

Όσα είδαμε στο μεγάλο φινάλε του ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights τελικού: To

Χθες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της Φάρμας, με τον Κώστα Γκρέκα να κερδίζει το βραβείο και το χρηματικό έπαθλο. Μέχρι όμως να ανακοινωθεί το όνομα του, είχαμε πολλές στιγμές.

Αναλυτικά τα highlights του τελικού της Φάρμας

Ο Ντούπης «άδειασε» την Κυριακή - «Ποιος χε...κε για την Κατσογρεσάκη»

Τις φήμες πως η σχέση τους είναι στημένη φαίνεται πως επιβεβαίωσε ο Ντούπης στον μεγάλο τελικό της Φάρμας, μιας και αποφάσισε να «αδειάσει» την Κυριακή ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ασχοληθεί μαζί της μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Ντούπης, μιλώντας στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ξεκαθάρισε πως θα είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σε αντίθεση με χθες.

«Πάνε αυτά τελειώσανε. Ποιος χέ...κε για την Κατσογρεσάκη. Έπρεπε να κάνω αυτό για τον εαυτό μου, μία περιστροφή 360 μοίρες. Όπως και να 'χει, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Να είμαι γεμάτος και να πετάω.

Εγώ έχω ετοιμάσει τη γκλίτσα και το ταγάρι. Θα πάω κάτω, θα δώσουμε τη μάχη, θα πάω να πάρω το τρακτέρ του Βασίλη, θα το ανεβάσω πάνω στα Τρίκαλα, θα πάω να πω ένα γεια στους θείους μου και θα κατέβω στο Χελιδονάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούπης.

Μπήκαν στο παιχνίδι οι υπόλοιποι παλιοί παίκτες

Μία νέα έκπληξη περίμενε τους φιναλίστ στον μεγάλο τελικό της Φάρμας, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως επιστρέφουν και οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν αποχωρήσει για να τους παρέχουν την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζονται.

Προχιές μπήκαν στο αγρόκτημα οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι και σήμερα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, με τους φιναλίστ να συγκινούνται και να μη διστάζουν να το κρύψουν καθώς είδαν πολλούς φίλους τους που είχαν φύγει από το παιχνίδι εδώ και καιρό.

Απομονωμένος ο Γκρέκας πριν τα αγωνίσματα του τελικού

Η Φάρμα έφτασε στο τέλος της και οι τέσσερις φιναλίστ είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν δικό τους το μεγάλο έπαθλο. Ένας από αυτούς, ο Κώστας Γκρέκας, ήταν εξαιρετικά προβληματισμένος και απομονώθηκε.

Μπορεί να αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η απόδοσή του στον προχθεσινό ημιτελικό τον έφερε σε δύσκολη θέση και έτσι σήμερα ήθελε να είναι πιο μετρημένος στα λόγια του.

Την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες ήταν πραγματικά πολύ χαρούμενοι, ο Γκρέκας απομονώθηκε στον εξωτερικό χώρο και επέλεξε να μη μιλήσει σε κανέναν.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου υιοθέτησε το σκυλί του αγροκτήματος

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει στους παίκτες μία υπέροχη ανακοίνωση για τη σκυλίτσα που τους συνόδευσε σε όλο αυτό το ταξίδι, τη Σίλβερ.

Συγκεκριμένα, αφού έδειξε ένα βίντεο στο οποίο οι παίκτες φρόντιζαν τα ζωάκια του αγροκτήματος, έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη Σίλβερ, και εξήγησε πως από εδώ και στο εξής θα έχει ένα δικό της σπίτι μιας και θα την πάρει μαζί της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η Μαρία αποκάλυψε πως ζήτησε να υιοθετήσει τη Σίλβερ μιας και οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά ενώ οι παίκτες ανέφεραν πως έχουν ίδιο χαρακτήρα και γι΄αυτό έχουν ταιριάξει τόσο πολύ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε «λαβράκι» για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Μετά από μία ανασκόπηση που έγινε για όλα όσα είδαμε αυτούς τους μήνες στη Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να σχολιάσει τη σχέση του Ντούπη με την Κυριακή που απασχόλησε αρκετά.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για μία «φιλία» και οι δυο τους ήρθαν σε ξεκάθαρη αμηχανία, αλλά παρόλα αυτά απάντησαν.

«Ήταν μια ιδιαίτερη συμπάθεια αυτό που είχαμε. Είχαμε δεθεί από την αρχή», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη με τον Ντούπη να συμπληρώνει «Ό, τι πει η Κυριακή».

«Το ό,τι πει η γυναίκα το λέμε γάμο» τον πείραξε ο παρουσιαστής. «Εγώ πιστεύω ότι θα προκύψει μια ισχυρή φιλία» είπε.

«Με αυτόν τον άνθρωπο ή θα δημιουργήσουμε μια καλή φιλία και κάτι δυνατό ή θα σταματήσω να του μιλάω τελείως», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα στον αέρα.

Ο Ντούπης «κατέρρευσε» μετά το πρώτο αγώνισμα

Πολύ σκληρό ήταν το πρώτο αγώνισμα του μεγάλου τελικού της Φάρμας, με τον Ντούπη να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα από τους συμπαίκτες του.

Μετά το πολύ τρέξιμο που έριξε με αντίπαλο τον Κώστα Γκρέκα, ο Ντούπης σταμάτησε το χρόνο του και κατέρρευσε, ενώ στο πλευρό του έτρεξαν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, που είναι και ένας πολύ καλός του φίλος αλλά και η Μαρία Μιχαλοπούλου για να του δώσει νερό.

Στο δεύτερο αγώνισμα, οι παίκτες έπρεπε να τρέξουν σε μία δοκό ισορροπίας και να μεταφέρουν 60 λίτρα νερό, αφού είχαν πρώτα ζαλιστεί σε μία περιστρεφόμενη κατασκευή.

Στο τρίτο, σημασία είχε η μνήμη, με τους παίκτες να τρέχουν σε ένα στίβο μάχης και να αποστηθίζουν έναν πίνακα με αντικείμενα.

Το φιλί που έδωσε η Κυριακή στον Ντούπη στον τελικό

Ο Ντούπης και η Κυριακή ήταν το ζευγάρι της Φάρμας αν και σε αρκετές περιπτώσεις φάνηκε πως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά αφού πολύ συχνά τσακώνονταν και δημιουργούσαν εντάσεις μέσα στο σπίτι.

Στο τρίτο αγώνισμα, στο οποίο πέρασε μπροστά ο Κώστας Γκρέκας, Ντούπης και Κυριακή έπαιξαν αντίπαλοι και για πρώτη φορά κατάφερε να νικήσει η Κυριακή. Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τον παίκτη να δώσει ένα φιλί στην αγαπημένη του μιας και της το «χρωστάει».

Ο Ντούπης αντέδρασε και είπε πως αυτή που του χρωστάει φιλί είναι η Κυριακή και εκείνη τον φίλησε με χαρά αφού όπως είπε «δεν τα τσιγκουνεύεται τα φιλιά». Ο Ντούπης χάρηκε και είπε στον παρουσιαστή πως μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλά φιλιά στην Κυριακή.

Η Κυριακή κατέκτησε την τέταρτη θέση

Στο τέλος του τέταρτου αγωνίσματος της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε το σύνολο των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι τέσσερις φιναλίστ και διαπιστώθηκε πως η Κυριακή, δεν μπορεί να πάρει το έπαθλο ακόμα κι αν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Πρώτος ήταν ο Κώστας Γκρέκας με 60 πόντους, ενώ η Κυριακή είχε 30. Η ψηφοφορία των παικτών μπορούσε να δώσει μάξιμουμ 20 πόντους, γεγονός που την έβγαλε εκτός παιχνιδιού καθώς δε θα ξεπερνούσε τον Γκρέκα.

Η ίδια δήλωσε πολύ τυχερή που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο και ξεκαθάρισε πως έχει μόνο καλά πράγματα να θυμάται από το παιχνίδι. Από τη μεριά του, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε πως δεν περίμενε να πει μετά από την απόδοση που είχε η Κυριακή στο ριάλιτι επιβίωσης πως το ταξίδι της φτάνει στο τέλος του.

Ο Κώστας Γκρέκας ο μεγάλος νικητής

Ο Κώστας Γκρέκας είχε την καλύτερη απόδοση στον μεγάλο τελικό της Φάρμας και μάλιστα κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, ανάμεσα σε τρεις πολύ δυνατούς παίκτες, τον Ντούπη, την Κυριακή και τον Βασίλη.

Ο Γκρέκας μόλις έμαθε πως είναι ο νικητής, αφού πρώτα είχε βγει εκτός συναγωνισμού η Κυριακή, συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε τα υπέροχα λόγια που του είπε η γυναίκα του λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι.

Αυτός που είχε την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα ήταν ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος συγκέντρωσε 60 βαθμούς συνολικά και είχε το προβάδισμα.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης καταμέτρησε τις ψήφους των παικτών και έβγαλε την τελική βαθμολογία ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τον νικητή.