Φάρμα: Ο Ντούπης «άδειασε» την Κυριακή - «Ποιος χε...κε για την Κατσογρεσάκη»

Περασμένα ξεχασμένα η σχέση τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Ντούπης «άδειασε» την Κυριακή - «Ποιος χε...κε για την Κατσογρεσάκη»

Τις φήμες πως η σχέση τους είναι στημένη φαίνεται πως επιβεβαίωσε ο Ντούπης στον μεγάλο τελικό της Φάρμας, μιας και αποφάσισε να «αδειάσει» την Κυριακή ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ασχοληθεί μαζί της μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Ντούπης, μιλώντας στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ξεκαθάρισε πως σήμερα θα είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δε αντίθεση με χθες.

Τα λόγια του Ντούπη για την Κυριακή πριν τον τελικό της Φάρμας

«Πάνε αυτά τελειώσανε. Ποιος χέ...κε για την Κατσογρεσάκη. Έπρεπε να κάνω αυτό για τον εαυτό μου, μία περιστροφή 360 μοίρες. Όπως και να 'χει, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Να είμαι γεμάτος και να πετάω.

Εγώ έχω ετοιμάσει τη γκλίτσα και το ταγάρι. Θα πάω κάτω, θα δώσουμε τη μάχη, θα πάω να πάρω το τρακτέρ του Βασίλη, θα το ανεβάσω πάνω στα Τρίκαλα, θα πάω να πω ένα γεια στους θείους μου και θα κατέβω στο Χελιδονάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούπης.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας με το νέο του μπλε μαλλί, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη όμως όπως φαίνεται το μυαλό του βρίσκεται ακόμα στο ριάλιτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ειδύλλιο μεταξύ Κυριακής - Ντούπη -οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα- ενώ εξήγησε και το λόγο που πήγε στη Φάρμα.

“Πήγα για να δουλέψω. Ούτε για να μαλώσω ούτε για να κάνω τον ωραίο. Ευχαριστώ την παραγωγή που με διάλεξε”.“Ασχολούμαι με θαλάσσια σπορ στο Κολυμπάρι και ημερήσιες κρουαζιέρες τώρα.

Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γιατί εκείνη πετάει και εκείνος βρίσκεται στη γη".